Picture Polish giveaway!

Jag höll på att alldeles glömma bort att jag ju har fått det strålande erbjudandet från tjejerna på Picture Polish om att ha en giveaway med deras lack! Vinnaren får tre valfria av deras lack (fast bara deras eget märke, inte Ozotic). Jag har ju aldrig haft någon giveaway tidigare, så ärligt talat är jag lite dimmig på hur det brukar gå till, men jag hittar på lite själv istället!

Eftersom min blogg kombinerar två favoriter i mitt liv – Katla och nagellack – så tänkte jag att min giveaway kan få bli på det temat. Uppdraget är alltså att visa en manikyr som matchar ditt husdjur. Kreativa dekorer är ju förstås alltid kul, men det kan också vara ett lack som exakt matchar färgen på din hamsters päls!

Alltså:

1. Hitta på en manikyr som matchar ditt husdjur! Har du inget eget kan du väl låna någon bekants… Eller ta en bild på nätet på ett djur som du tycker är exceptionellt fint och matcha den! Fria tolkningar av uppgiften uppmuntras!

Publicera en eller flera bilder på manikyren på din blogg, helst mot djuret om det går.  (Det kan ju vara lite svårt om du t ex matchar dina fiskar…) Har du ingen blogg kan du maila en (komprimerad) bild till nageldraken(at)talan.se.

2. Kommentera det här inlägget med en länk till ditt bidrag alternativ en hänvisning till att du har mailat mig en bild så jag vet att du vill vara med och tävla.

Jag kommer att utse vinnaren den 29:e oktober.

Ingen måste länka till den här bloggen eller börja prenumerera eller något sånt (om ni inte vill, förstås). Jag gör inte det här för att få fler läsare utan för att jag tycker det ska bli kul att se era bidrag!

I almost forgot – I have been fortunate enough to get to have a giveaway of three polishes from Picture Polish! The winner gets to choose from all of the Picture Polish shades (but not Ozotic). This is my first giveaway, so I’m a bit fuzzy about how it’s usually done, but here goes:

1. Figure out a manicure that matches your pet! If you don’t have a pet you can borrow someone else’s or use a picture of an animal that you really like. Creative decorations are of course always nice, but you can also find a colour that exactly matches your hamster’s fur or something like that. You are free to interpret this part quite freely!

Post a picture of the manicure, preferably against your pet (it could be tricky if you for example match your fish…) on your blog. If you don’t have a blog you can e-mail a picture to nageldraken(at)talan.se.

2. Comment on this post with a link to your blog post or a note that you have sent me an e-mail.

I will elect the winner on October 29th.

You really don’t have to link to my blog or subscribe to it or anything. I’m not doing this to get more readers, I just am really curious to see your contributions!

Publicerat på oktober 11, 2011, i Giveaway. Bokmärk permalänken. 17 kommentarer.

 1. Också en himla bra idé till en tävling! Jag har neontetror… vet inte om jag lyckas fota dem :p

  Gilla

 2. Ja, det är jättesvårt att fota fiskar i akvariet! Men lyckas du inte kan du väl bara bifoga en annan bild på neontetror som referens?

  Gilla

 3. Hej! Vad roligt! Detta ska jag absolut vara med på. Har faktiskt tänkt göra någon slags tribute på naglarna till husdjur.

  Gilla

 4. Vad kul! MÅste fundera lite… problemet är att alla mina husdjur är i husdjurshimlen, men jag får nog låna en katt tror jag 🙂

  Gilla

 5. Äsch… Jag som precis visat ett lack som matchar Siri. Men jag har idag frankat ett hololack i samma färg som hon är, hon har länge velat det. Kanske kan bli mitt bidrag. 😀

  Gilla

 6. Helga: Jättekul, ser fram emot att se vad du kommer att hitta på!
  Mona: Det går ju jättebra med en lånekatt också, ska bli kul att se vad du gör!
  Sminkan: Jag är inte den som är den, du kan ta Siriinslaget som tävlingsbidrag om du vill. Fast det är ju också spännande att se vad du har frankat ihop!

  Gilla

 7. Nu har jag knåpat och pysslat färdigt. Här är mitt tävlingsbidrag: http://lela.bloggplatsen.se/2011/10/17/6464586-picture-polish-giweaway-hos-nageldraken/

  Så nu håller vi helt enkelt bara tummarna=)

  Gilla

 8. Vilken rolig idé för att få vara med!

  Gilla

 9. Angelica: Vilken fin manikyr du har gjort! 🙂
  Chaosophia: Kul att du gillar min ide! Hoppas du vill vara med!

  Gilla

 10. Här kommer mitt bidrag och en sur Siri. ;D
  http://sminkan.blogg.se/2011/october/frankenlacket-siri.html

  Hoppas jag vinner! 😀

  Gilla

 11. Vilken tur att jag kom på att jag glömde länka 😛
  Mitt bidrag http://rainbowcreativity.blogspot.com/2011/10/i-heart-cats.html

  Gilla

 12. Åh, vilka fina bidrag ni har gjort! Det kommer bli jättesvårt att välja!

  Gilla

 13. Denne konkurransen hadde jeg dessverre ikke sett, men slenger med et innlegg hvor jeg tilfeldigvis hadde med et husdyr allikevel 🙂

  http://minfargerikeverden.blogspot.com/2011/10/black-dog.html

  Gilla

 1. Ping: Påminnelse om min giveaway! « Nageldraken

 2. Ping: Och vinnaren är… « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: