China Glaze Peace on Earth och Tarnished Gold

Här är ytterligare ett experiment med krackeleringslack. Jag tycker inte det blev sådär fantastiskt, men helt ok. Som bas har jag China Glaze Peace on Earth som jag tror behövde tre lager för att täcka. (Det var några dagar sedan så jag kommer inte riktigt ihåg.) Tror att formulan var helt ok. Färgen är i alla fall väldigt trevlig, det är en fin, lugn grön färg med ett milt guldgrönt skimmer. För att få till tipparna jämnt målade jag därefter smilelinjen med ett guldfärgat nail art lack innan jag målade tipparna med China Glaze Tarnished Gold. Som avslutning fyllde jag i kanten mellan lacken med ett guldglittrigt nail art lack.

Jag hade hoppats att det gröna skulle synas tydligare i sprickorna, men Tarnished Gold sprack ganska smått och dessutom var det nog inte tillräcklig kontrast för att det verkligen skulle synas. Men det blev rätt ok ändå. Jag brukar ju inte göra franska varianter, så jag är nöjd med att tipparna blev någorlunda jämna i alla fall. Jag har lite längre naglar än vanligt numera och då är det lite roligare att göra avvikande tippar.

Another experiment with crackle polish. Here I have China Glaze Peace on Earth as a base, which is a very nice polish in a calm, golden green shade. To get the tips even I first drew the smile line with a gold nail art polish, then painted the tips with China Glaze Tarnished Gold. I finished with a gold glitter nail art polish between the two colours.

I had hoped that the green would have showed more through the crackle, but Tarnished Gold was quite discreet and the contrast between the colours were probably not big enough. This was not fantastic, but good enough, and I am quite satisfied with the fact that the tips were quite even considering the fact that I rarely do french manicures.

Publicerat på oktober 16, 2011, i China Glaze, Diverse nageldekor, Krackelerande lack. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. CG Peace on earth såg riktigt snyggt ut=)

    Gilla

  2. Peace on Earth är verkligen fint! Tipparna blev väl sådär men idén var ju bra. Det ser lite för tjockt ut bara. Färgmässigt var det toppen. Dina naglar är himla fina också!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: