Ozotic Pro Twilight (504)

Snart har jag testat mig igenom alla mina Ozotic Prolack – det är dags att beställa fler! 🙂 Det här är lite diskretare än en del av de andra, men ändå sjukt snyggt! Det skiftar huvudsakligen mellan lila och blått, men det finns också en röd ton som kommer fram i vissa ljus. Precis som de andra multikromatiska lacken är det väldigt skirt och jag har det över ett lager av det svarta krämlacket Orly Liquid Vinyl. Jag har två lager 504, jag tycker effekten blir bättre då. Formulan är annars bra, så när som på att det torkar långsamt. Även den här gången lyckades jag mosa det lite innan det torkat och då var jag ändå lite extra noggrann med att låta det torka mellan lagren.

Dekoren är små halva pärlor som jag köpt på eBay någon gång. Tycker de är rätt fina, men senast jag använde dem var det ett härke att få dem att lossna, så jag har varit lite tveksam till att använda dem igen.

De första två bilderna är tagna under skrivbordslampan. Min kamera tvärvägrade i det här ljuset och ville bara visa lacket som enfärgat blålila. Mulet höstrusk gav som tur var bättre färger (konstigt nog), så de två sista bilderna är mer representativa. Och så får ni en liten video också så ni kan se hur det beter sig!

Höger hand – den får ni inte se så ofta, men dekoren är ju olika så då försöker jag visa båda händerna.

Vänster hand.

Vänster hand ute i mulet väder.

Höger hand utomhus. Ni kan se den röda skiftningen på lillfingret.

Ozotic Pro 504 is not as dramatic as some of the other multichromatic Ozotic polishes, but it is still very beautiful. It mostly shifts between blue and purple, but there is also some red in the mix. This is two coats of 504 over a coat of the black creme Orly Liquid Vinyl. It dries very slowly, but otherwise the formula is nice.

The decorations are baby pearls which I bought on eBay some time ago. I think they are quite nice, but they are a bother to get off so I use them very seldom.

Publicerat på oktober 19, 2011, i Diverse nageldekor, Orly, Ozotic Pro. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Det är inte lätt att fota det här lacket! Det är synd för det är ju så himla fint i verkligheten!

  Gilla

 2. Oj vad vackert, blått och lila är ju en favoritkombo för mig så detta framkallar rätt mycket köpsug får jag erkänna 😉

  Gilla

 3. Cactus: Nej, det är det verkligen inte! Jag hade turen att kunna fota det i halvmulet väder, som faktiskt var rätt omständigheter för att plocka fram skiftningarna ganska bra i alla fall. Honi: Ja du, det här lacket är faktiskt riktigt speciellt, så jag har full förståelse för det! Jag har svårt att motstå Ozotic Pros multikromatiska lack!
  Helga: Mm! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: