Kleancolor Metallic Fuschsia och Blind Date

Jag har återigen haft dåligt med tid för mina manikyrer på sistone, så det här var en snabb lösning. Eller snabb och snabb – eftersom det krävdes en hel del pysslande att få stjärnorna på plats tog det mer tid än jag hoppats på. Kleancolor Metallic Fuschia är ett ypperligt lack – särskilt med tanke på att det är så billigt! Jag har två lager här. Egentligen täcker det på ett, men jag tycker det blev lite för tunt så jag tog två. Formulan och hållbarheten är riktigt bra. Det blir väldigt jämnt och fint också. Tyvärr ser det lite ojämnt ut på mina bilder, men det är orsakat av Kleancolor Blind Date som jag fick fippla en del med för att få dit stjärnorna. Förmodligen hade det varit bäst att fiska upp dem ur lacket och sätta dit dem individuellt, men det hade jag inte tålamod till. I flaskan ser Blind Date väldigt gräll ut, men eftersom stjärnorna är lite vagt transparenta blir det rätt fint på nageln.

Förresten har jag precis skickat iväg en beställning till Picture Polish och kommer få hem både nya Ozotic Pro 507, som ser helt otroligt ut, och några av deras nya Mish Mash lack, som om jag förstår det rätt är både holografiska och multikromatiska. Jädrar, vad jag längtar efter det paketet! 🙂

Kleancolor Metallic Fuschia is an excellent, especially considering the price! The formula and the durability is really good and it actually is opaque in one coat. I have two coats here mostly because it felt a little thin after one. I used Kleancolor Blind Date to decorate it, which is a clear base with multicoloured stars. It looks kind of gaudy in the bottle, but the stars are semi-transparent, so it is nicer on the nail. It would probably have been a good idea to pick out the stars from the polish and place them individually, because now it got a little uneven when I tried to get them evenly distributed on the nails.

Annonser

Publicerat på oktober 27, 2011, i Diverse nageldekor, Kleancolor. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag var också tvungen att beställa dem i veckan, ska bli riktigt roligt att se vad Ozotic hittat på 🙂

  Gilla

 2. Lite mer rosa än jag hade väntat mig från dig, men why not? Man ska ju testa sina gränser – och det är långt ifrån diskret i alla fall.

  Gilla

  • Jo, jag vet! Jag var faktiskt inte helt bekväm med att ha så pass rosa naglar. För ett par månader sedan hade jag samma kombination på tårna, det trivdes jag bättre med. Men det är tillräckligt iögonfallande för att vara ok fast det är rosa!

   Gilla

 3. Det är en tjusig nyans av rosa och det är ju oktober, något Mrs Data fått mig att förstå är en rosa månad. ;D

  Gilla

 1. Ping: Kleancolor Metallic Aqua och Midnight Seduction « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: