Hits Mari Moon Daring

Det har inte blivit så mycket dekorerande på sistone, jag har inte riktigt haft tid, men här hann jag i alla fall slänga på lite nagelfolie. Lacket i botten är Hits Mari Moon Daring, ett multikromatiskt och mycket tjusigt lack. Det är grågrönblått i botten och skiftar tydligt i lilarosa. Väldigt snyggt, men egentligen inte riktigt min favoritfärg. Det var riktigt jobbigt att applicera. De här multikromatiska Hitslacken är kletiga och tjocka och hopplösa att hantera. Dessutom är borsten ganska hemsk – väldigt bred och med en del spretiga strån. Det täckte på tre lager och är så snyggt när det väl är på plats att jag kan stå ut med den hemska applikationen.

Här är det under min skrivbordslampa:

Som sagt, lite nagelfolie blev det också. Två olika nyanser av silver, dels Silver och dels Smokey Silver, köpta på eBay från No 1 Nail Art Shop. Jag ritade lite oregelbundna streck med folielimmet och applicerade det silvriga, målade igen och applicerade det rökigt silvriga. Det blev helt ok, även om skillnaden i färg på folien inte syntes så väl.

Publicerat på maj 16, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Hits, Nagelfolie, Naglar i blått, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: