Hits No Olimpo Zeus

Mera Hits! Jag har, som ni kanske förstått vid det här laget, beställt en del från Llarowe på sistone… Hits har ju väldigt snygga lack, även om jag verkligen inte gillar borsten. Normalt sett har jag faktiskt inte så himla mycket åsikter om borstarna, men när de blir för rackarns breda får jag svårt att lacka sidorna på nageln snyggt eftersom jag har rätt kupiga naglar. Hits’ borstar är dessutom ofta lite spretiga, vilket inte gör det bättre. Men lacken är så fina att jag köper dem ändå. De holografiska lacken jag har testat har varit rätt ordentligt holografiska, och de är vrålsnygga i solsken. Tråkigt nog är jag inne hela dagarna, så jag får sällan se dem komma till sin fulla rätt. Jag tänkte dock passa på och målade med Zeus när vi var i Costa Rica. Då var jag ju ute hela tiden, och dessutom var det ju rätt ofta soligt (när man inte blev dränkt av tropiska regnoväder). Tyvärr blev jag faktiskt lite besviken, för jag hade hoppats på maffigare regnbågar. De finns där, men de var inte så ”in your face” som jag helst vill ha dem. Men det är nog bara att konstatera att jag inte är någon riktig holofanatiker. Jag är mer förtjust i duokroma och multikroma lack.

Applikationen på de holografiska lacken är i alla fall bättre än de multikromatiska lacken. Det var inte hopplöst kladdigt, utan helt ok. Jag tror jag hade tre lager. Jag lackade med det här på ett hotellrum utan något annat bord än nattduksbordet, så att kalla det obekväm arbetsställning är ingen underdrift. Dessutom var det rätt dåligt ljus, så applikationen blev väl lite sisådär. Jag har en känsla av att två lager hade kunnat räcka om jag hade kunnat ha lite bättre koll på vad jag gjorde när jag lackade.

Dekalerna är från Adnails, en fransk webshop jag verkligen gillar. De har väldigt snygga dekaler, men dyr frakt. Dekalerna var hur som helst väldigt tunna och fina att jobba med.

Först några bilder i direkt solsken – stiliga regnbågar!

Sedan ett par bilder från halvskugga, då regnbågarna blev mycket mer diskreta.

Publicerat på maj 17, 2012, i Dekaler, Hits, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Du har nog inte träffat på rätt hololack än bara 😉 Testa Laylas, de är så in-your-face som det bara blir 😀

  Gilla

 2. Jag älskar Zeus även om Laylas Flash Black har petat den som svart holofavorit. Jag har faktiskt Zeus idag. Vilket sammanträffande! Lackade precis exkt nu om från Atena till Zeus. 😀

  Gilla

 3. Cactus: Du kanske har rätt, jag borde nog prova Laylaholosarna! (Fast jag har lite köpstopp för tilllfället, så jag borde nog vänta lite…) De verkar ju jättefina!
  Sminkan: Det var ett kul sammanträffande! Särskilt som det här är ett arkivinlägg, så det hade lika gärna kunnat få ligga och gro några månader till… 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: