Hits Phenomena Borealis

Oooh, now we’re talking! Det här är ett lack jag verkligen gillar! Hits Phenomena är en kollektion som på många sätt påminner om Ozotic Elytra – och efter vad jag har läst verkar det som att de andra tre lacken i kollektionen nästan är dupes till Elytralacken. För er som inte redan har dem så kan det vara bra att veta eftersom jag i veckan fick reda på att Ozotic ska sluta tillverka Elytrakollektionen, men eftersom jag redan har dem så köpte jag bara Borealis, som ju inte har någon motsvarighet i Ozotics kollektion. Det är ett väldigt snyggt multikromatiskt glitter som huvudsakligen är guldfärgat, men som skiftar tydligt i grönt (och lite koppar). Det var otroligt svårt att fånga den gröna tonen på bild, men jag tror faktiskt den fastnade hyggligt på film. Det här lacket är dock mycket snyggare i verkligheten än på bild eller film.

Applikationen var ok. Penseln var bred och spretig, men lacket var ganska bra att lacka med. Det såg väldigt skirt ut efter första lagret, men på tre lacker täckte det faktiskt bra. Det ser inte så ut på bilderna, men det går verkligen inte att se några kala fläckar IRL. Det var lite knöggligt, men inte värre än att det räckte med två lager Seche vite för att få en slät yta.

Edit: Jag hittade blogginlägget med jämförelsen mellan Hits Phenomenalacken och Ozotic Elytra. Ni kan hitta det här. Det är mycket riktigt så att de är i princip identiska – förutom Borealis, då, eftersom Ozotic bara har tre lack i Elytrakollektionen. Hitslacken verkar också ha mer glitter i sig, vilket ju är en fördel. Det är rätt drygt att alltid behöva lägga lacket över ett svart krämlack. Dessutom torkar Hitslacken snabbare än Ozotic, som är lite långsamtorkande.

Publicerat på maj 18, 2012, i Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Hits, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Snyggt! Jag har ett, nej två, Elytralack men dem gillar jag egentligen inte så mycket.

  Gilla

  • Det här tycker jag är värt att äga! Men å andra sidan älskar jag glitter, det kan nog kanske vara lite för glittrigt för din smak. Jag är ju väldigt förtjust i Elytralacken. (Och jag insåg just att jag bara äger två av dem, 528 och 530. Det är Karin som äger 529…)

   Gilla

 2. Wow, vilket häftigt nagellack!

  Gilla

 3. Men jösses vad läckert!

  Gilla

 1. Ping: Coco Allure Venus Sky | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: