Coco Allure Venus Sky

När jag fick hem det här och tittade närmare på det insåg jag att det är nära nog en dupe till Hits Phenomena Borealis, som jag också har. Jag har inte jämfört dem på nageln bredvid varandra, men på swatchstickorna syns ingen skillnad. Venus Sky har lite tätare glitter tror jag. Nu har jag använt upp halva min Hitsflaska och behövde ändå en backup så det gör absolut ingenting, särskilt som jag älskar det här duokroma glittret! Grundtonen är ganska varmt guld, och det skiftar i grönt och lite blått. Inte de allra mest dramatiska skiftningarna jag har sett, men klart vackert. Det har faktiskt fått sitta på mina tår i två omgångar bara för att jag tycker så mycket om det.

Jag bar tre lager av det och då täckte det rätt bra. Som baslack gjorde jag ett nytt försök med Nail Pattern Boldness Glitter-A-Peel, och precis som förra gången hoppade lacket av dagen efter jag lackade med det. Synd, det hade gärna fått sitta lite längre, men jag kommer nog använda det ibland i alla fall, bara för att det är så skönt att slippa eländet med glitterborttagning. Jag håller faktiskt på att testa ett annat glitterunderlack, Picture Polish Revolution, för tillfället. Det verkar sitta bättre, men jag har inte testat att ta bort lacket än. Jag återkommer när jag har gjort det!

Jag har köpt mina Coco Allurelack på www.llarowe.com.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

When I got this home I realised that it is more or less a dupe for Hits Phenomena Borealis, that I also own. The glitter in Venus Sky is a little denser, but other than that I can’t really see a difference. That doesn’t really matter in my case since I had used up half of my Borealis and needed a backup anyway. And I really love this gorgeous duochromatic glitter! The base color is a pretty warm gold and it shifts to green, and maybe a little blue as well.

I wore three coats of this over Nail Pattern Boldness Glitter-A-Peel, which again worked a little too good. The glitter just jumped off my nails the day after I applied it. I would have liked it to stay on longer, but on the other hand it really is nice not having to remove the glitter the regular way.

I bought my Coco Allure polishes at www.llarowe.com.

Publicerat på augusti 17, 2013, i Coco Allure, Duo- och multikromatiska lack, Glitter, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Väldigt vackert!
  Jag ska också börja testa Glitter A-Peel nu, men även två andra liknande baslack. Ska bli kul att läsa om din andra för den är inte med i mitt test.

  Gilla

  • Det blir kul att se vad du kommer fram till! Jag testade Glitter-A-Peel igen igår och den här gången satt lacket faktiskt ett fullt dygn och ramlade inte av förrän jag började pilla på det, så det varierar uppenbarligen en del.

   Gilla

 2. Jag använde mitt i en layering och jag tror det var dumt efter att ha sett dina bilder nu…

  Gilla

  • Det kan nog vara snyggt i en layering också, men det är brutalsnyggt på egen hand, så jag tycker att du ska testa det också! Det har fått bo på mina tår halva sommaren nu och jag ledsnar aldrig.

   Gilla

 1. Ping: Emily de Molly Cosmic Forces | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: