Försvunnen Katla

Katla har en oanad talang för att gå upp i rök. Idag när vi kom hem var hon helt borta.Vi letade på alla de vanliga ställena där hon brukar lägga sig – flera gånger om. Vi började bli ganska oroliga när maken till slut hittade henne – i verktygsskåpet av alla ställen! På vilket sätt kan det vara mysigt att ligga där bland ståltråd, hammare och tvingar? Men hon verkade nöjd…

Spot the lizard!

Publicerat på maj 27, 2012, i Katla. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. I have a cat like that… I alla fall när det vankas förflyttning i kattbur så försvinner den ena katten bort nånstans och det är ofta hiskeligt svårt att hitta henne. En gång gav jag upp och fick strunta i att åka nånstans.

  Gilla

  • Oj, det är skickligt! Men katter är ju fantastiskt bra på att försvinna! Jag har fått leta katter hemma hos mamma ett antal gånger, så jag har lite erfarenhet av det, jag också.

   Gilla

 2. Åh, Katla! Vad nöjd hon ser ut med att ha lurat er så länge! Hon är väldigt fin och det var en lustig plats, det måste jag hålla med om. Mina katter är ganska konventionella. Det roligaste de gör är väl att Signe ofta sover i en salladsskål ovanpå vitrinskåpet.

  Gilla

  • Katter verkar verkligen gilla att sova ihoprullade i trånga utrymmen. En av min mammas katter sover ibland i handfatet. Det verkar inte heller så himla mysigt, egentligen…

   Gilla

 3. Vilken liten rackare!

  Måste nog säga att det inte ser helt bekvämt ut, men Katla verkar tycka helt annorlunda 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: