Lynnderella Chocolotta Love

Brunt glitterlack, alltså. Det är inte så dumt, och väldigt unikt. Jag gillar det verkligen! Det här är dessutom den typen av Lynnderellalack där hon har blandat i små mängder av glitter i alla möjliga färger, så det blir färggranna glimtar i den (i det här fallet) relativt mörka basen, lite som i Funny Money och Cauldron Drippings. Det är ett ganska täckande lack, man kan nog få det opakt på egen hand, men det var tillräckligt pestigt att ta bort när det var ett lager så jag föredrar att ha det över ett annat lack (i det här fallet det mörkbruna skimmerlacket Color Club Nothing But Truffle). Det var förstås ganska tjockt att applicera, men gick att lacka som ett vanligt lack (jag behövde alltså inte ”dutta” dit det). Jag hade ett lager vanligt ofärgat lack över och två lager Seche Vite och då var det hyggligt jämnt.

Tja, jag kan inte komma på så mycket mer att säga om det. Snyggt lack! Jag kanske ska prova det över en ljusare brun bas nästa gång, för nu såg det lite för svart ut i vissa ljus. Jag gillar dock kombinationen av en dämpad basfärg och glitter.

Publicerat på juni 8, 2012, i Color Club, Glitter, Lynnderella, Naglar i brunt. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. ok, jag fattar, det är skitsnyggt. Men var inte en av poängera att JAG skulle få testa det? (Nej, vaddå inte egocentrearad alls… och jag är tillbaks den 14e btw 😉 (

  Gilla

  • Jomen, jag måste ju testa det själv först, förstår du väl! 🙂 Och vi får väl boka in en manikyrdejt när du är tillbaka i landet! Själv försvinner jag ju till Prag, men vi får väl ta det i glappet när vi båda är hemma. Jag varnar för borttagningen av det här, däremot. Glitter överallt är det minsta man kan säga! Ladda med mycket remover och många bomullsrondeller…

   Gilla

 2. Älskar namnet och hur det ser ut! Underbart!

  Gilla

 3. Det här är absolut en av mina Lynn-favoriter! det är snyggt som fan!

  Gilla

 4. Nailtastic: Ja, visst är det!
  Sminkan: Håller med, det är helt klart en av mina Lynn-favoriter. Det är nog bara Funny Money som slår det än så länge.

  Gilla

 1. Ping: BB Couture Moon Over Manhattan « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: