Nytt till samlingen!

Nu var det ju det där med köpstopp, ja… Jag misslyckades lite med det härom dagen och klickade hem fyra lack från eBay, närmare bestämt från enchantedbeautyspot. Det verkar vara en bra säljare, jag fick mina lack riktigt fort, det tog bara någon vecka, och det var inget strul på något sätt.

Jag har utvecklat en udda böjelse för krämlack i dämpade färger på sistone. Det brukar inte direkt vara något jag längtar efter, men jag antar att jag börjar få lite av ett överskott av glitterlack efter mitt glitterfrosseri för några månader sedan. Jag har fortfarande nästan bara glitterlack bland de otestade, och dels är de ju rätt pestiga att ta bort, och dels är det trevligt med omväxling ibland. Så det var tre krämlack och ett skimmer, alla i rätt dämpad ton, som hittade hem till mig idag.

Från vänster: Essie School of Hard Rocks, Nubar Dark Wash Jeans och Nubar Boyfriend Jeans. School of Hard Rocks är mitt första Essielack, faktiskt. Jag tycker de brukar ha rätt tråkiga färger. Den här såg jag däremot hos Pamsan och blev väldigt förtjust i!

Skimmerlacket som hittade hem till mig var detta:

OPI Number One Nemesis från Spindelmankollektionen. Ett lack jag såg på Åhlens och tyckte att det var sjukt snyggt, så jag gick hem och eBayade hem det. Det ska vara en dupe till Chanel Graphite, vilket jag inte kan uttala mig om eftersom jag inte har Chanellacket. Det är ju helsjysst att det görs kopior i vettigare prisnivå av de där svindyra märkeslacken!

Publicerat på juni 13, 2012, i Essie, Nubar, OPI. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag ÄLSKAR School of Hard Rocks! Det är ett underbart, underbart lack!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: