Orly Holla och Hits Lambada

Den här manikyren är jag väldigt kluven till. Den blev visserligen rätt rolig, men den är väl inte riktigt ”mig” och jag kan väl inte egentligen tycka att det är snyggt. Men jag fick många kommentarer till det, så jag blev lite mer positiv till det allt eftersom.

Basen är Orly Holla, ett orange neonlack. Jag har inte mycket erfarenhet av neonlack, de ger mig lite för mycket 80-talsvibbar, men det här var rätt fint. Det var också väldigt trevligt att lacka med och täckte riktigt bra för att vara så ljust. Jag tror jag hade tre lager av det. (Jag lackade i fredags och har pinsamt nog redan glömt, men jag tror det var tre…) Dekoren är inspirerad av den här tutorialen från Tartofraise. Jag målade virvlarna med svart akrylfärg och lade sedan på flakglittret Hits Lambada över. Jag behöver helt klart öva mer på att måla med akrylfärg. Det blev lite vinglig och ojämnt, trots att det var ett rätt stort mönster. Hits Lambada var väldigt fint. Jag kan inte riktigt uttala mig om formulan eftersom jag snarare duttade på det än målade, men det var ganska tjockt med glitter i det, vilket alltid är trevligt. Flakglittren är huvudsakligen i grönt och orange, men jag tyckte också att det såg ut att vara blått och guld och kanske andra färger i det.

Några bilder från när vi var vid stugan i helgen. Vi har inte skiljt oss eller nåt, men jag tog av ringarna när vi lämnade civilisationen så jag inte skulle tappa dem i skogen eller sjön…

Publicerat på juni 13, 2012, i Diverse nageldekor, Flakies, Frihandsmålning, Hits, Naglar i orange och korall, Orly. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Det var en sån där manikyr som var svår att förhålla sig till 😛 Men häftig var den sannerligen 😀 Lyllos som har en stuga förresten!

  Gilla

 2. Väldigt fina flakes! Jag tyckte det var en kul manikyr iom de stora kontrasterna mellan svart och orange. Jag hade aldrig burit orange frivilligt själv men jag tyckte manikyren var snygg på dig 🙂

  Gilla

 3. Häftig manikyr som jag nog hade blivit tokig på själv men det är något jag gillar på andra.

  Gilla

 4. Helga: Håller med, den är liksom rolig men inte fin. Jag velade hela tiden när jag hade den, ena stunden gillade jag den, andra blev jag tokless. Stugan är egentligen inte vår, utan svärföräldrarnas, men vi är där ibland på somrarna. Mycket liten och primitiv, men med en liten sjö och en hel del skog i närheten. Jättemysigt!

  Cactus: Ja, flakesen är verkligen fina! Jag brukar inte bära orange heller, men jag misstänker att min bästa kompis, som nästan bara köper orangea lack, har lyckats hjärntvätta mig by proxy…

  Sminkan: Jag blev faktiskt lite tokig på den, jag också. Den fick följas av mörkgrått krämlack för att vila hjärnan från alla färg! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Lynnderella Love, Lace and Lilacs och Nubar Stronghold « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: