BB Couture Moon Over Manhattan

Det här är faktiskt inget nytt lack, men jag insåg att jag faktiskt inte har visat det förut eftersom jag köpte det innan jag började blogga. Jag har som sagt mycket glitter att testa mig igenom för tillfället och efter Lynnderella Chocolotta Love var jag lite glittermätt och letade bland mina testade lack efter något lite mer dämpat. Mina blickar föll på det här och det var det som fick pryda mina naglar igen. Det är ett underbart fint lack, lite dovt blått med ett stråk av grönt som syns mest i inomhusbelysning. Det har dessutom det typiska BB Coutureskimret, den här gången i ljust blått/silver (svårt att se exakt). Superfint! Väldigt vilsamt för ögonen. Dessutom var formulan alldeles utmärkt och det täckte på två lager. Härligt lack!

Dekoren är inspirerad av den här tutorialen från Cute Nails (Tartofraises engelska YouTubekanal). Nu fick jag inte alls till det lika bra, akrylfärgerna jag använde ville liksom inte fästa ordentligt på nageln, men det blev ok i alla fall. Klämde också dit en liten strass som dekor. Men jag behöver öva mer på onestroke-tekniken, så det är väl bara att köra på och testa. Det lär ju bli bättre allt eftersom!

Först en bild tagen under min skrivbordslampa. Här syns den lite grönaktiga tonen i lacket bättre. Fast det ser oftast inte så här grönt ut, så det är lite missvisande.

Och så några bilder tagna utomhus. Jag ber om ursäkt för att det är lite slitet här, men jag jobbade och stressade för mycket som vanligt så jag hade inte tillfälle att ta några utomhusbilder när det var nylackat.

Jag blev nästan mer nöjd med höger hand, konstigt nog, så ni får några bilder på den också.

 

Publicerat på juni 15, 2012, i BB Couture, Diverse nageldekor, Frihandsmålning, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: