Nailtastics söndagsenkät

Nailtastic har skapat en liten söndagsenkät som jag tycker var lite kul, så jag hakar på!

 

Hur länge har du varit en nagelnörd?

Sedan 1990, då jag var 14 år. Jag lyckades hitta ett neongrönt lack som jag bara älskade och det var där det började. Eller egentligen kan det ha börjat med min unga fasters långa, piercade naglar med nagelsmycken och klistermärken. Jag tyckte det var mycket tjusigt, och hon skickade mig senare lite nageldekor som blev början till min samling. Jag ägnade mig främst åt dekor under väldigt många år och köpte inte så mycket nya lack, däremot alla dekorationer jag kunde lägga vantarna på. Lacksamlandet kom igång på allvar i juni 2009 då jag gick med i Nailmail och började läsa nagelbloggar och sedan har det bara eskalerat…

Hur många nagellack har du i din samling?

Inte säker, det var länge sedan jag räknade, men runt 250 skulle jag tro.

Om du bara fick välja lack från ett märke från och med nu, vilket märke skulle du välja?

Förmodligen China Glaze, de har rätt stor variation och bra kvalitet.

Hur mycket spenderar du på nagellack och nagelvård i snitt varje månad?

Skulle gissa på mellan 500-1000 kr. Oftast blir det nog i den nedre delen av skalan.

Dyraste lacket/lacken i din samling?

Utan tvekan Chanel Peridot, det köpte jag för runt 260 kr på eBay. Men det *är* väldigt fint…

Vilka är dina lemmings just nu?

Just nu är det ganska lugnt på lämmelfronten faktiskt. Jag har några lack som jag kommer att köpa om tillfälle bjuds, men inga som känns särskilt viktiga att lägga vantarna på. Eller, jo förresten, jag har ju faktiskt ganska präktiga lemmings efter flera lack från Nerd Lacquers. Jag bara måste äga Crunchy Frog t ex! (Där är det den där andra nörden i mig som bestämmer!)

Favoritfinish?

Det varierar, men jag är väldigt förtjust i både foil och glitter.


Finish du bara inte klarar av?

Som många andra är jag inte så förtjust i frost, men det beror lite på lacket. Däremot klarar jag absolut inte av lack i rosa eller pasteller. Ick.

Vilka nagelvårdsprodukter klarar du dig inte utan?

Scratch Nails Nail Food och Seche Vite.

Vilket lack pryder dina naglar just nu?

OPI Number One Nemesis. Riktigt fint är det…

Publicerat på juni 17, 2012, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: