Ordning och reda!

Igår ägnade jag sisådär tre timmar åt att swatcha upp mina nagellack på nagelstickor. Jag blev inspirerad av Cactus inlägg där hon visade upp sina nya swatchstickor och insåg att det var dags för mig också att ordna upp samlingen lite grann. Hon hade köpt sina från eBaysäljaren Sunwebzone och jag gjorde detsamma. Jag ser verkligen fram emot att ha alla lacken på stickor så man kan se lite tydligare hur de ser ut på nageln. Dessutom lär det bli lättare att hitta en färg att matcha med och så.

Som sagt, jag satt i tre timmar ungefär igår och har swatchat 101 lack nu. Det är väl lite drygt en tredjedel av samlingen. Det känns lite galet när man ser det så här:

Det här är mest mina holografiska och duo/multikromatiska lack, men det är lite glitter och annat inblandat också. Det var faktiskt väldigt roligt att gå igenom alla fina lack jag har och njuta av dem igen! Fast jag blev nästan lite hög av nagellacksångor. Det kan inte riktigt vara nyttigt att sniffa nagellack i tre timmar… 😉

Publicerat på juni 28, 2012, i Min nagellackssamling. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Vad roligt att se! Du får visa dem när alla sitter på ”solfjädrarna” sen med 🙂 Och kul att du blev inspirerad också 😉

  Gilla

 2. Just det inlägget blev jag också inspirerad av och har en massa ”stickor” på väg hem till mig 🙂

  Gilla

 3. Cactus: Ja, tack för inspirationen! Det känns jättebra att få lite ordning på samlingen! Jag ska visa upp solfjädrarna när jag är klar, men det kan nog dröja några veckor innan får tid att swatcha allihopa. (Det är lite andra sommarplaner som ska hinnas med också.)

  Lackycorner: Visst blev man sugen!? Det ska bli kul att se din samling när du har hunnit igenom allihop!

  Gilla

 4. Ja, de där stickorna är suveräna. Jag brukar köpa från Lily Yang på eBay. fri frakt och en vecka på posten och bra kvalitet på plasten som inte ”skrynklar” sig. men du verkar ju ha hittat en annan bra säljare så du behövde inte den infon… 😀

  Gilla

  • Tack för tipset ändå! EBaysäljare är ju inte var för evigt, så det kan ju vara bra att ha en reserv! Och det känns som att det kommer att bli riktigt bra det här. Ska bara hinna swatcha upp resten, men det får väl bli en semestersyssla.

   Gilla

 1. Ping: Hela samlingen på stickor « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: