Hits Mari Moon Artsy

Hitslacken är lite av en favorit för mig på resor eftersom de är så små så två av dem fick följa med till Tjeckien, men jag har börjat inse att de har sina nackdelar. Jag gillar verkligen inte deras formula. Till att börja med är de tjocka och kletiga att lacka med. De skulle seriöst behöva förtunnas, men jag hade ju förstås inte med mig någon förtunning. Dessutom är penseln tjock och spretig att måla med, så det blev rätt kletigt. Till råga på allt så torkade det extremt långsamt. Ärligt talat blev det aldrig helt torrt, så det blev hack i det och det såg inte så kul ut. (Som tur är blev det mest hack i högerhandens lack, så det syns inte så mycket på bilderna.) Färgen är fin, däremot. Det är duokromt och skiftar tydligt mellan blått och lila.

Eftersom jag ändå inte gillade det och räknade med att ta bort det rätt snart orkade jag inte lägga något krut på dekor utan klämde bara dit några dekaler från Claires (inköpta när jag var i Skottland i höstas), som är rätt dåliga, faktiskt. De är ganska tjocka och stela och skavs rätt fort av. Dessutom har de mycket bakgrund runt motivet som syns som en kant när de sitter på nageln. Nej, ingen höjdare, faktiskt.

Publicerat på juni 28, 2012, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Hits, Naglar i blått, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Mycket snyggt lack, men den där dekorationen…. Nä, den var verkligen inte fin 😉

  Gilla

  • Nej, jag funderar på att slänga mina Clairedekaler, faktiskt. Det var rätt uschliga. Men jag antar att det är bra att jag visar dem på bloggen som en varning så ingen annan köper dem. De ser helt ok ut i förpackningen, nämligen.

   Gilla

 2. Lacket är otroligt härligt.

  Gilla

 1. Ping: Hits Mari Moon Dreamer « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: