OPI Number One Nemesis

Återigen har det varit ett litet uppehåll på bloggen, den här gången eftersom jag och maken har varit i Tjeckien i en vecka. Vi började med att fira bröllopsdagen med några dagar själva i Prag och åkte sedan ut på landet till en stuga som ägs av en väns mamma och firade multikulturell midsommarafton. Vi hade midsommarstång, snapsvisor, sill, nubbe och annat obligatoriskt svenskt, men det pratades fyra språk vid bordet (svenska, tjeckiska, engelska och spanska). Riktigt trevligt var det, och det var onekligen skönt med 25-30 grader och sol till skillnad från det svenska regnet.

Det här lacket hade jag precis innan vi åkte, men hann inte blogga om det innan jag åkte. Det var länge sedan jag köpte ett OPI-lack, de senaste kollektionerna har inte lockat, men det här såg jag på stan och blev så sugen på att jag klickade hem det från eBay. Det är också ett riktigt fint lack. Färgen är lite svårbestämd, det är grågrönt i basen, men skimrar på något sätt både i silver och guld beroende på ljusförhållandena. Mycket vackert!

Formulan var bra, och jag hade tre lager av lacket, som var förhållandevis skirt. Jag är inte så förtjust i OPIs breda pensel, men lacket var ganska kontrollerbart, så det funkade ändå.

Silversnirklarna är vattendekaler från den franska webshopen Adnails. Jag älskar deras dekaler, de är tunna och fina, lätta att hantera och väldigt vackra!

Publicerat på juni 27, 2012, i Naglar i grått, OPI, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: