Lynnderella Love, Lace and Lilacs och Nubar Stronghold

Efter min neonorangea snirkelmanikyr längtade jag efter något mer stillsamt och nertonat på naglarna, så det fick bli mörkgrått krämlack, Nubar Stonghold. Den här manikyren är inspirerad av en väldigt snygg manikyr som Lacky Nails visade härom dagen, men jag använde det vita glitterlacket Lynnderella Love, Lace and Lilacs istället för det snygga svarta glittret som hon hade. Love, Lace and Lilacs är ett riktigt fint lack som består av vitt glitter i olika former (pytteglitter, större hexglitter, mellanstora fyrkantiga glitter och strängglitter t ex) i en klar bas med diskret blåaktigt skimmer i. Eller glitter och glitter, det glittrar ju inte. Jag är inte helt säker på hur snyggt det skulle vara om det täckte hela nageln, men det blev riktigt bra som gradient.

Nubar Stronghold har jag burit flera gånger tidigare och det är mycket trevligt som bas för dekorationer. Det var väldigt bra att lacka med, krämigt och täckte bra (jag hade två lager). Just den här gången chippade det redan första dagen, men det var nog för att jag för en gångs skull labbade hela dagen (numera labbar jag sisådär ett par gånger om året när jag visar något för mina studenter) och latexhandskar är bra på att äta nagellack…

(Stronghold ser lite bruntonat ut på den här bilden, vilket det inte är. Det är rent grått. Jag ville dock få med en flaskbild och det har var vad jag hann fota innan lacket blev alldeles för slitet.)

Publicerat på juni 20, 2012, i Diverse nageldekor, Glitter, Lynnderella, Naglar i grått, Nubar. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Första gången jag ser det Lynnderella lacket på ett sätt som faktiskt var snyggt 🙂

  Gilla

 2. Som en kall, krispig vinterdag!

  Gilla

 3. Cactus: Kul att höra! Jag misstänkte som sagt att det inte skulle vara snyggt om det blev för mycket av det, och jag tror jag har rätt. Det kan nog mest bli lite rörigt och knöggligt har jag en känsla av.
  Sminkan: Jo, faktiskt, det har jag inte tänkt på! Det där med att anpassa nagellacket efter årstiden är jag inte så bra på… 🙂 (Jag försöker i o f s inte heller.)

  Gilla

 4. Jag är inte heller speciellt fötjust i Lynderella lacken, men på det här sättet var det kanonfint.

  Gilla

 5. åh så snyggt, om än inte så somrigt 😉

  Gilla

 6. Lackycorner och Linda: Tack för era snälla ord, kul att ni gillar det! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: