Hits Mari Moon Chameleon

Det här är ännu ett lack som jag bar när jag var i Tjeckien. Det hade behövt förtunnas, men någon förtunning fanns ju inte att tillgå, så jag fick försöka ändå. Eftersom Artsy, som jag hade innan, aldrig torkade ordentligt var jag väldigt noga när jag målade med Chameleon och väntade väldigt länge mellan lagren. Det funkade ganska bra. Det tog visserligen lång tid att torka (och var kladdigt att lacka med), men det torkade faktiskt. Jag hade tre lager.

Så formulan på det här lacket är verkligen ingen höjdare, men färgen kompenserar genom att vara otroligt tjusig! Inomhus i lampljus ser det knalligt äppelgrönt ut och skiftar till lila via blått. Utomhus får det en kallare grön färg och i sol blir det nästan gammelrosa och lite guldigt. Det är verkligen fascinerande att titta på! Därför blir det också lite bildspam, jag kunde helt enkelt inte välja färre bilder om jag ville visa alla dess olika nyanser.

Dekalerna är de jag köpte på plats i Prag. Mycket fina! Jag gillar verkligen de här dekalerna och är lite putt på att de inte går att få tag på från Sverige.

Först några bilder tagna inne på vårt hotellrum. Det gick inte att hitta något riktigt bra ljus så de är lite suddiga, men det syns hur klargrönt det kan vara och hur snyggt det skiftar i blått och lila. Vänster hand först:

Höger hand:

Höger tumme:

Några bilder tagna utomhus i rätt starkt, men indirekt ljus. Lite molnigt var det allt.

Och till sist några bilder tagna i trädgården vid stugan där vi bodde på den tjeckiska landsbygden. Direkt solljus så det nästan såg ut att skifta i grårosa.

Vänster tumme:

Och så en liten video till sist… Jag ber om ursäkt för den usla kvaliteten på klippet, tyvärr hade jag inte tillgång till vår videokamera. (Som i o f s är rätt kass på makro, så det hade inte hjälpt så jättemycket. Jag skulle behöva en bättre videokamera, helt enkelt… )

Publicerat på juli 7, 2012, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Hits, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

  1. Kan bara instämma ! Mycket tjusigt lack 🙂 Trevlig helg!

    Gilla

  2. Jättebra bilder på lacket. Man ser verkligen skiftningarna.

    Gilla

  3. Vilka snygga naglar!

    Gilla

  1. Ping: Hits Mari Moon Dreamer « Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: