Hemma igen

Nu har jag varit en dålig bloggare igen, förlåt! Det har blivit mycket resor på sistone, men nu ska jag nog hålla mig hemma ett tag framöver. Jag har precis kommit hem från vår årliga fjällvandring, eller fiskeresa, det beror väl på hur man ser det. Fisket är viktigast, men man brukar få gå en bra bit för att komma till de bra vattnen. Det var riktigt fint! Det regnade tydligen hela tiden i Uppsala när vi var borta, men vi hade bara en regnig dag, annars bara småskvätte det. Och vi hade några riktiga kanondagar med strålande sol. Sommaren var sen i fjällen i år däremot, så det var jättemycket snö kvar och myggen kläcktes inte förrän tredje dagen vi var uppe.
Nagellack och fjällvandring går dock inte så bra ihop, så ni får en bild på hur mina naglar ser ut utan nagellack istället. Jag klippte ner dem rejält innan vi åkte upp, men vandringen sliter en del på dem, så de är för närvarande i riktigt risigt skick. Smällar man får ta dock. (Men nästa år ska jag nog ha ett lager ofärgat lack på som skydd.)

Och så får ni lite bonusbilder på vacker fjällnatur, bara därför att… 🙂

Lite lackbilder kommer också så småningom… Jag har lite att göra t o m lördag, men sedan ska jag nog ha tid att blogga ikapp med arkivet!

 

Publicerat på juli 20, 2012, i Djur och natur. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Vilka vackra bilder! Tur att ni hade fint väder, inte lika mysigt att ut och vandra i ösregn.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: