A-England Princess Sabra (Tristam Eyes)

Ett litet snabbt inlägg! Det här lacket fick komma på naglarna rackarns fort efter att jag kom hem. Det var faktiskt så fånigt att jag saknade nagellacksfipplandet när vi var i fjällen, och dessutom var jag rätt trött på att titta på mina skiviga skruttnaglar.

Hur som, fint lack! Jag tycker mer om det än jag trodde att jag skulle göra faktiskt. Det är en snygg, obestämbar färg. Någonstans mellan guld, beige och grön. Elegant. Det ska tydligen vara gjort för att matcha katten Tristams (som bor hos Adina som grundade A-England) ögon. Igår såg jag min mammas katter i ögonen, och det är nog så att hennes äldsta hanes ögon är rätt nära den här färgen. Däremot tror jag det skulle vara rätt svårt att få till en bild på honom med öppna ögon bredvid mina naglar, så det blev ingen bild. Katla är allt lättare att få att posera än katterna…

I solen dyker det även upp lite regnbågar, även om de är tämligen diskreta. I normalt inomhusljus eller mulet väder syns dock inga regnbågar alls.

Formulan var rätt tjock, men ändå hyggligt kontrollerbar. Jag hade tre lager, men det hade kunnat räcka med två om jag hade varit noggrannare från början. Rätt kort torktid.

Först en bild tagen under skrivbordslampan. Lacket ser lite varmare ut i färgen än det vanligen gör IRL, men den här guldiga tonen syns ibland så jag ville visa den också. Sedan tre bilder tagna i solen som bättre visar hur det ser ut för det mesta (fast regnbågarna är diskretare på bilderna än de är i full sol).

Publicerat på juli 20, 2012, i A-England, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt, Naglar i guld och gult. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Ett väldigt vackert lack precis som de flesta A-england lacken.

  Gilla

 2. Jag älskar verkligen detta och blev som du lite förvånad över hur förtjust jag blev. Såg inte så rafflande ut i flaskan. 🙂

  Gilla

 3. Lackycorner: Ja, de gör väldigt fina lack!
  Clawsincolor: Nej, det ser faktiskt ganska trist ut i flaskan. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag gillar det på naglarna, men det är himla fint på.

  Gilla

 4. Min favorit från A England!

  Gilla

  • Ja, det är nog min också, inte för att jag har testat så himla många egentligen. Eller, jag använder Camelot oftare, men det är ju för att det är ett sånt bra svart krämlack, inte för att färgen är något speciellt.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: