Min första franska manikyr

En av mina kompisar (som vi möhippade förra veckan) gifter sig imorgon, så jag var över hos henne idag och fixade hennes naglar inför morgondagen. Hon ville ha fransk manikyr, vilket jag aldrig har gjort förut, men det var kul att testa! Jag använde mallar för fransk manikyr från Depend och min kompis hade köpt lack för fransk manikyr från H&M. Det blev inte direkt perfekt, men såg rätt bra ut på lite håll. För att piffa upp det lite satte jag också dit en liten fjärilsdekal som jag köpt på eBay för rätt länge sedan. Grön, för att matcha hennes klänning. I min kompiskrets verkar det ha blivit en trend att gifta sig i grönt. 🙂

Samtidigt lånade en annan av mina kompisar L.A. Girl Metal Sterling Silver av mig för att matcha klänningen hon ska ha på bröllopet imorgon. Vi satte också på några små blåa dekaler från Kiss som jag har köpt på antingen Åhlens eller Kicks. Det är faktiskt första gången jag visar bilder på det lacket annat än i en gradient faktiskt. Konstigt nog, det är ett förträffligt lack – snygg färg, bra formula och täcker på två lager trots att det är så ljust.

Min egen manikyr till morgondagen ska jag fota imorgon när jag förhoppningsvis har lite sol till den, så den får ni se senare!

Publicerat på juli 28, 2012, i Bröllop, Dekaler, Fransk manikyr, H&M, L.A. Girl, Naglar i silver. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: