Picture Polish Monroe

Det här lacket hade jag läst mycket om och var nyfiken, så jag kunde inte låta bli att köpa det. Riktigt så fantastiskt som det framställdes tycker jag inte är, men det är onekligen ett tjusigt lack. Det är en riktigt vampig varmröd färg med ett diskret holoskimmer. Holot syns bara i starkt solsken, men då är det onekligen väldigt fint.

Formulan var lite tjock och det ville gärna krypa ner i nagelbanden (som syns på bilderna, det blev lite kladdigt). Jag hade också en del tipwear redan efter en dag, men inte så farligt. På det stora hela var det ändå ett trevligt lack!

Publicerat på juli 28, 2012, i Holografiska/prismatiska lack, Naglar i rött, piCture pOlish. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Särskilt med det namnet förväntade man ju sig underverk. Men njä.

    Gilla

  2. Jag hade tänkt köpa hela den lilla trion när Scrangie presenterade dem men sen hejdade jag mig och nu ångrar jag inte att jag skippade dem. Sen är de ju fina lack, men inte så att det är nödvändigt att köpa dem nu.

    Gilla

  3. Ja, det är ju ett fint lack, men inte riktigt så fantastiskt som det har framställts. Jag ångrar inte att jag köpte det, men jag hade kunnat leva utan det.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: