LCN Ferromagnetic Blue och China Glaze Millennium

Jag har väl inte riktigt fastnat för trenden med magnetiska lack, men jag köpte tre när Nailmail hade LCN, och det här är det andra jag testar. Det är ju egentligen en rätt rolig ide och mönstren blir ofta snygga, men jag har inte riktigt fått till det när jag har försökt. Mycket beror nog på att mina naglar är så kupade att det är svårt att få mönstret att bildas på hela nageln. Jag försökte åtgärda det genom att bara ha det magnetiska lacket i en rand mitt på den här gången, men jag var ändå tvungen att vicka magneten för att få mönster på hela partiet. Detta i sin tur ledde till att det blev ganska suddiga ränder och jag råkade också komma åt det blöta lacket några gånger så jag fick göra om alltihopa. Det är tur att det i alla fall är lätt att åtgärda sina misstag genom att lacka på ett lager magnetskt lack till och göra om.

Basfärgen är två lager China Glaze Millennium, ett silvrigt kromlack. Det var ganska oförlåtande att lacka med eftersom det torkade väldigt fort, vilket gjorde att jag inte hade någon tid alls att korrigera misstag. Inget fipplande, utan det var bara att slabba på lacket och hoppas att jag lyckades få det på rätt ställe från början. Det hade också en tendens att bubbla sig. Det är dock en snygg färg, jag önskar bara att det var lite mer lättlackat.

På det hade jag som sagt en rand i LCN Ferromagnetic Blue, som jag avgränsade med en glitter liner. Jag fick väl inte till mönstret så jättebra. Det gick bättre på vänster hand (som jag fotat) än på höger, däremot, så ni behöver inte se de värsta naglarna. 😉 Det är i alla fall ett snyggt lack. Basfärgen är blå och det separerar till ränder i silver och lila när man håller magneten över det.

Publicerat på juli 29, 2012, i China Glaze, Diverse nageldekor, LCN, Magnetiska lack, Naglar i blått, Naglar i silver. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Cool manikyr 🙂

    Gilla

  2. Vilken kul idé att lägga magnetlacket bara mitt på nageln! Det blev jättesnyggt imho.

    Gilla

  3. Tack! Vad kul att ni gillade det! 🙂

    Gilla

  1. Ping: OPI Push and Shove (jämförelse med Layla Black as Ebony) | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: