Röd-svart gradient

Det här är manikyren jag hade på gårdagens bröllop. Jag hade en fascinator i svart och rött i håret, så jag matchade med naglar i samma färger. Jag började med ett lager Kleancolor Metallic Red, som har en riktigt trevlig formula och som faktiskt täcker på ett lager. Därefter svampade jag tipparna med A-England Camelot och la på lite Lynnderella Ruby Red Ruby på det för lite extra bling. Jag är rätt nöjd med resultatet, det blev trevligt djuprött, men med lite gnister av glittret.

Publicerat på juli 30, 2012, i A-England, Diverse nageldekor, Glitter, Kleancolor, Lynnderella, Naglar i rött, Svampning. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Rätt nöjd?? Jag tyckte det blev superduperfint!!

  Gilla

 2. Vilken supervacker manikyr!

  Gilla

 3. Hur snyggt som helst! En av de snyggaste manikyrerna jag sett i år, lätt!

  Gilla

 4. oj va fint! Jag älskar din blogg och det skulle betyda allt om du kikade in och kanske lämnade en kommentar. Kram ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: