Butter London The Black Knight

Det här lacket har jag lånat av min nagelgalna kompis Karin, och det har stått alldeles för länge på hyllan och väntat på min uppmärksamhet. Jag fick hem lite för många glitterlack för ett tag sedan, så jag blev lite less på glitter. Det här kändes som ett lack som kan bli lite för mycket, så jag valde att bara lägga det på en del av nageln. (Basen är f ö ett lager A-England Camelot.) Petade dessutom dit lite hexglitter i gränsen. Ursrprungsplanen var att få en lite snygg och regelbunden avgränsning, men de små glittren (som blev gröna på nageln, men såg ut att vara ljusblåa i burken) var hopplösa att försöka placera ut där jag ville ha dem, så jag gav upp och tryckte dit dem lite mer kaotiskt. Men det blev faktiskt rätt bra till slut ändå.

The Black Knight består av glitter i blått, rosa och lite andra diverse färger i en svart bas. Det var lite tjockt att applicera. Nu hade jag ju svart under så jag vet inte riktigt hur det funkar för sig självt, men på min swatchsticka täckte det med två lager. Det blir rätt ojämnt, däremot, och krävde två lager överlack för att bli jämnt.

Publicerat på augusti 24, 2012, i A-England, Butter London, Diverse nageldekor, Glitter, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Superfin manikyr, det blev riktigt snyggt med hexglittret som avgränsning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: