Butter London Wallis

Så har den obligatoriska höstförkylningen slagit till igen, och dessutom med rätt dålig timing – natten innan jag skulle föreläsa i tre timmar. Det är ingen höjdare att föreläsa när man har ont i halsen, ska jag säga. Tack och lov att det finns mikrofoner…

Förkylningen har också gjort mig lite osugen på att lacka naglarna eftersom jag liksom vill ha händerna fria för att snyta mig, så jag är faktiskt naken för tillfället. Känns lite mystiskt. Den här manikyren är från innan förkylningen slog till, så jag har något att visa er i alla fall. Jag lånade Butter London Wallis från min kollega Karin som också är lacksamlare. Vi brukar låna av varann ibland, det är ju ett väldigt bra sätt att få prova lack utan att köpa dem. Det här skulle jag gott kunna tänka mig att äga, däremot. Det är ett mycket vackert lack! Jag är den första att erkänna att applikationen lämnar en hel del att önska, men den är resultatet av ett mitt-i-natten epic fail med ett magnetiskt lack som inte samarbetade alls och fick tas bort. Det var liksom inte läge för finlir efter det, det var läge att få något på naglarna och gå och lägga sig.

Jag har tre lager av lacket och det var trevligt att lacka med (kladdet är alltså enbart mitt fel). Färgen är en väldigt vacker antikguldgrön som är en aning ojämn, vilket ger färgen ett extra djup. Det ville tyvärr inte riktigt se grönt ut på mina bilder, men jag lovar att det är det!

Förresten var vi på återbesök med Katla igen idag. Hon har fortfarande för höga halter vita blodkroppar (vilket tyder på en infektion), men såret på klon läker fint och hon är hur pigg som helst. Vi fortsätter med antibiotika, antiinflammatoriskt och allt vad det är och har tid för återbesök om tre veckor igen…

Butter London Wallis is a very nice polish, the colour is a pleasant antique golden green and the formula was good. I wear three coats on these pictures. It looks more golden in the pictures than it is, it really is mostly green!

Publicerat på oktober 19, 2012, i Butter London, Katla, Naglar i grönt. Bokmärk permalänken. 6 kommentarer.

 1. Åh detta har jag med, det är sååååå fint 🙂

  Gilla

 2. Det här lacket är så fint!

  Gilla

 3. Wallis är verkligen snygg!

  Gilla

 4. Ja, det är verkligen ett vackert lack, det är lite synd att det inte är mitt!

  Gilla

 5. Ser onekligen intressant ut:)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: