Jessica Smoky Feather

Ledsen för min tystnad på sistone, det har varit lite mycket annat att göra så bloggen har blivit lite lidande. Jag har i alla fall lackat naglarna och fotat manikyrerna, så jag har lite i arkivet att spotta ur mig de närmaste veckorna.

Hur som helst, detta är min näst senaste manikyr (den rök lite tidigare ikväll). Två lager Jessica Smoky Feather och vattendekaler från eBay. Säljaren är beauties_1salon. Smoky Feather hade helt ok formula, inte anmärkningsvärd på något sätt, och är ett väldigt fint lack. Det är ett svartnat silvergrått med en lätt guldig ton och mångfärgat skimmer. Skimret var svårt att fånga på bild, men det kan anas lite oskarpt i flaskan. Det är ett ganska komplext lack, men ändå rätt diskret. Jag har för mig att det ska vara en dupe till Chanel Graphite, men jag har inte det så jag kan jämföra. (Jag betalar inte för Chanellack om jag kan låta bli.)

Dekalerna var jättetrevliga att hålla på med, och jag tycker de väl väldigt söta. Gillar det asiatiska temat, och särskilt den lilla vinkande katten. Sådana såg jag överallt när jag var i Japan för några år sedan. Jag undrar vad tecknet betyder bara. Jag har ju ingen aning, så jag kanske har gått runt med någon riktigt grov svordom på fingret, vem vet? 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nageldekalerna var inte bara fina, de kom också med en del ofrivillig humor i form av något av den värsta översättningen jag någonsin sett. Jag förstår faktiskt inte riktigt hur de fick in influensan i manikyren… 🙂

instruktioner

I apologize for my silence lately, but I have had a little too much to do. I have polished my nails and taken pictures of the manicures, so at least I have a lot of material to publish in the coming weeks or so…

Anyway, this is two coats ov Jessica Smoky Feather with water decals from the eBay seller beauties_1salon. The formula of Smoky Feather is ok, not really notably good or bad, and the colour is very nice. It is a blackened silvery grey with a slightly golden tone and multicoloured shimmer. The shimmer does not show very much in the pictures other than in the blurry picture of the bottle, but it is visible on the nail. It it a rather complex polish, but still kind of discreet. I think it is supposed to be a dupe of Chanel Graphite, but I don’t have that so I cannot compare.
The water decals were nice to work with and I think they are very cute. I really like the asian theme, and especially the little waving kitty.

The decals were not only nice, they also came with some involuntary humour in the instructions on how to use them. I don’t think I have ever seen a worse translation, it is very funny! I can’t understand what influenza has to do with nail decals… 🙂

Publicerat på januari 24, 2013, i Jessica, Naglar i silver, Uncategorized, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Snygga dekaler på ett snyggt lack! 🙂

  Gilla

 2. Vad snyggt!! Både lacket och dekalerna!
  LOL! Det var den sämsta översättning jag sett nånsin!!! Skattade så jag grät! 😀

  Gilla

 3. Vilken översättning! Fnissar på mig. 😀

  Gilla

 4. Ahahahahaha! Det var ta mig fan det bästa jag sett på länge! Så rolig översättning!

  Gilla

 5. Ann-Sofie: Tack!

  Little Miss Nailpolish: Tack! Och ja, visst var det en bisarr översättning? Jag tyckte ni också kunde få ha lite roligt åt den! 🙂

  Mrs Data: Det är lite tur att jag vet hur man gör med vattendekaler redan, eller hur? 😉

  Sminkan: Ibland kan man verkligen hitta små humoristiska guldkorn i vardagen! 🙂

  Gilla

 6. Fint! Och vilken fantastisk översättning 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: