OPI Goldeneye och Ninja Polish The Midas Touch

OPI Goldeneye var jag lite tveksam till att köpa så jag har lånat det av min nageltokiga kollega, och jag funderar lite på om jag inte borde ta och skaffa mig en egen flaska. Anledningen till att jag tvekar är att jag redan har drösvis med guldlack, men det här är ju så fint! Två lager täckte bra och det har ett jättefint, metalliskt skimmer.

Jag svampade på en gradient med svarta A-England Camelot och målade sedan över Ninja Polish The Midas Touch, som är ett flakelack med 24 karats guldflagor. Givetvis är det en kopia av OPIs snordyra The Man With the Golden Gun, och på de jämförelser jag har sett ser de i stort sett likadana ut. Skillnaden är att The Midas Touch kostar 15 dollar (köps från Ninja Polish’s webshop) och innehåller 24 karats guld medan OPI TMWTGG kostar mycket mer (jag har för mig att det är runt 500 kr) och innehåller 18 karats guld. Det känns faktiskt rätt lätt att välja i det här fallet…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Since I have about a million gold polishes already, I have been a bit hesitant to buy OPI Goldeneye. I borrowed it from ome of my colleagues who is as crazy about nail polish as I am, and now I am starting to thing that I might need a bottle of my own. This is a gorgeous polish! It was opaque in two coats and it has the most wonderful metallic lustre!

I sponged on a gradient with my go-to black creme, A-England Camelot, and followed it with one coat of  Ninja Polish The Midas Touch, a golden flakie. It is of course a copy of OPIs outrageously expensive  The Man With the Golden Gun. In the comparisons I have seen, the two polishes are almost identical. The only differences are that The Midas Touch cost 15 dollars at Ninja Polish’s webshop and contains  24 carat gold while OPI TMWTGG cost about three times as much and contains 18 carat gold. It is really not that difficult to choose which one to buy in this case…

Publicerat på februari 1, 2013, i A-England, Glitter, Naglar i guld och gult, Naglar i svart, Ninja Polish, OPI. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Du det där var riktigt snyggt!

  Gilla

 2. Lacky Corner: Tack! Jag blev rätt nöjd själv!

  Little Miss Nailpolish: Kul att du gillar det! Jag gillar gradienter, det är ett så enkelt sätt att piffa till en manikyr.

  Gilla

 3. Tjusigt! Mycket tjusigt!

  Gilla

 4. Supersnygg manikyr verkligen! 🙂

  Gilla

 5. Tack allihopa, kul att ni gillade det! 🙂

  Gilla

 1. Ping: Nail Art Sunday: Halloweenskittlette | Nageldraken

 2. Ping: ILNP Eclipse and Ninja Polish The Midas Touch | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: