China Glaze Electrify

Jag håller på att långsamt tugga mig ifatt med mina manikyrer igen. Eftersom mitt bloggande lider av en viss ketchupeffekt brukar det bli så att jag i perioder får för mycket att göra så jag inte hinner blogga och så samlas det på hög. Sedan lugnar det ner sig och jag bloggar på i högre takt än jag byter lack så jag börjar komma ikapp – bara för att hamna i en upptagen period och halka efter igen. Nåja, nu har jag i alla fall lärt mig att skriva upp lite om lacken så jag kan tala om hur de var när jag bloggar om dem några veckor i efterskott. Förresten är det en viss risk att jag kommer att vara lite dålig på att blogga framöver ett tag för det kommer nog kunna bli en del på jobbet de närmaste veckorna.

Nåväl, det här bar jag för några veckor sedan, och innan dess hade det fått stå otestat väldigt länge. China Glaze Electrify består av guldglitter och rött glitter i en klar bas. Det är rätt tätt och går nog att få täckande på egen hand, men jag valde att lägga det över ett lager Kleancolor Metallic Yellow för att få en täckande bas och slippa ha grismycket glitter att hacka bort med spett när jag ledsnade på det. Nu hade jag två lager och det täckte ändå rätt bra. Det var rätt lätt att lacka med för att vara ett glitterlack och det var slätt med två lager Seche Vite.

Jag gillade det här! Det är väldigt glittrigt och härligt och gjorde mig glad! Tyvärr var det svårt att få fram på bild precis hur glittrigt det var.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

China Glaze Electrify consists of gold and red glitter in a clear base. I had it for a very long time before I tested it, and I can’t really understand why, because it is a beautiful, extremely sparkly polish! I really like it!

It is probably possible to get it opaque on its own in three layers, but I settled for two and had a coat of Kleancolor Metallic Yellow underneath instead. The application was pretty good for a glitter polish and it was smooth after two coats of Seche Vite.

Publicerat på februari 27, 2013, i China Glaze, Glitter, Kleancolor, Naglar i guld och gult, Naglar i rött. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Det är verkligen ett fint lack. Superblingit!

    Gilla

  2. På tre/fyra lager är det täckande på egen hand:) Och det är så gnistrande fint.

    Gilla

  1. Ping: Nail Art Sunday: eldsnaglar | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: