Lurudana Aurora Boreal Fascinante

De här bilderna skäms jag lite för att visa, men jag bar inte inte lacket särskilt länge och hann inte ta några bättre, så det är vad jag har. Lacket är fint, men inte riktigt min smak. För rosa… 😉 Det skiftar mellan lila, rosa och guld. Tydliga, bra skiftningar, så det är ett tjusigt lack, bara inte min stil. Det jag också ogillar starkt är att Lurudanalacken är parfymerade. Och de luktar verkligen inte gott! Det är en skarp, artificiell parfym, och jag som inte är någon parfymfanatiker till att börja med har svårt för det. Som tur är försvinner den mesta stanken efter ett halvt dygn ungefär.

Det var lite rinnigt att måla med, men täckte på två lager.

Stjärnorna är klistermärken som jag köpte när jag var i Glasgow i höstas. De är egentligen lite för stora för min smak, men jag tyckte det var ok när jag inte hade så många. De var i alla fall smidiga och tunna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I am almost ashamed to show these pictures. They really are not very good, but I didnät wear this polish long and I couldn’t really find time to photograph it. Also, I am not that font of it. It is a nice colour, just not my style really. Too pink… 😉 It shifts very visibly between purple, pink and gols, so it is a beautiful polish, just not for me. My major problem with this polish was the stench, though. The Lurudana polishes are perfumed, and it is a sharp, artificial perfume that I really don’t like. Fortunately, most of it goes away after half a day or so.

It was a little runny but it was opaque after three coats. The stars are stickers I bought in Glasgow last autumn. They are a bit big for my taste, but as long as I only had a few on I think they looked quite good.

Publicerat på februari 27, 2013, i Dekaler, Duo- och multikromatiska lack, Lurudana, Naglar i guld och gult, Naglar i lila, Naglar i rosa. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Jag gillar ju lacket och störs inte så mycket av parfymen heller. Tycker det ser fint ut på dina bilder också.

  Gilla

 2. Nähä?! Tyckte du det var för rosa…?? 😉
  Jag är inte heller ett fan av rosa lack, men det var en cool duokrom effekt på det här lacket!

  Gilla

 3. Jag tycker det ser jätteläckert ut! Och det finns inget som heter ”för mycket rosa” i min värld. LOL Fast det här med doften låter ju inte vidare kul.

  Gilla

 4. Little Miss Nailpolish: Ja, jag är kanske en aning förutsägbar… 😉

  Annefia: Jag tror att Sminkan har skrivit att doften är olika stark i olika flaskor, och den försvinner som sagt efter ett tag, så om du gillar färgen kan det vara värt ett köp! Det är ju riktigt fina skiftningar i det!

  Gilla

 5. Älvorna och Alvernas Land

  Wow vilket läckert lack och helt underbara färgskiftningar 🙂 Super fint. …

  Gilla

 6. Ja, det är väldigt fina skiftningar i det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: