Layla Emerald Divine

Det här Laylalacket har fått stå över hela vintern eftersom det inte har funnits någon sol att njuta av det i. Nu börjar ju solen faktiskt titta fram emellanåt, så jag tyckte det var läge att prova det. Det är ett otroligt vackert lack med väldigt tydliga regnbågar även inomhus. Det var dessutom lättlackat och täckte bra på två lager. Jag hade NfuOhs Aqua Base som baslack och hade inga problem med holosjuka. Det torkade också väldigt fort, faktiskt så fort att det var lite besvärligt att trycka dit dekorationerna eftersom lacket var halvtorrt innan de var på plats. Det behövdes inget överlack för att torka det, men jag hade ändå på ett lager Seche Vite för att försöka få det att hålla längre. Tyvärr verkar inte Laylaholosar sitta kvar på mina fingrar, det här chippade redan dagen efter jag hade målat med det. Synd på ett så vackert lack, men det känns liksom inte som att det riktigt är värt kostnaden när lacken inte ens sitter kvar ett dygn…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Layla Emerald Divine is a very beautiful polish. The holo is pretty magnificent and it has really nice rainbows even in indoor lighting. It was easy to work wth and was opaque in two coat and dried quickly. I wore it over NfuOh Aqua Base and had no problems with the application. I wore one coat of Seche Vite on top to make it last longer, but it seems that Layla holos just won’t stay on my fingers. It chipped already the day after I applied it. It is really a pity on such a lovely polish, but to me it isn’t really worth the cost when the polish doesn’t stay on longer than that.

Publicerat på mars 3, 2013, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Layla, Naglar i grönt och märkt . Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Vackert är det ju, men jag har också ofta problem med att holosar inte håller så länge. Surt när man oftast betalat ganska mycket för dom.

  Gilla

 2. Det är alla fall vackert! Jag tror jag burit Layla i fem dagar men jag kan ha fel. Måste experimentera lite när jag inte har så mycket nytt att testa att jag byter hela tiden.

  Gilla

 3. Åh så fint 🙂

  Gilla

 4. Sminkan: Det verkar som att Layla bara inte sitter kvar på mina naglar. Jättesynd, för det är ju verkligen vackra lack!

  Andréa: Det är det!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: