Alternativa sovplatser

Har jag sagt förut att Katla är rätt bra på att gömma sig? Hon brukar ju ofta ligga i sängen och sova under kuddarna, men för några dagar sedan lyckades hon krypa in helt och hållet i örngottet istället… Hon syntes inte ens innan vi lyfte på kudden och hon stack upp nosen och såg lite förvånad ut. 🙂

DSC05302

DSC05303

Katla is sometimes very good at hiding, and the other day she managed to crawl into the pillowcase instead of sleeping underneath the pillows as usual. She wasn’t visible at all until we lifted the pillow and she peeked out. 🙂

Publicerat på april 1, 2013, i Katla. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Gud så söt! Älskar namnet!

  Gilla

 2. Hon är ju så himla fin!

  Gilla

 3. Hon är så söt!

  Gilla

 4. Det har ni alldeles rätt i, alla tre! 🙂

  Gilla

 5. Vilket litet charmtroll hon verkar vara!

  Gilla

 6. Asså åååh måste kommentera på alla Katlainlägg haha men hon är så hiiimla söt! Hon ser så spjuveraktig ut och har ett uttrycksfullt ansikte måste jag säga (även om man kanske inte riktigt vet vad hon tänker?) 🙂

  Gilla

  • Nej, ibland är det svårt att förstå sig på vad hon tänker. Å andra sidan kan hon också vara extremt tydlig (som när hon ställer sig nedanför kylskåpet och tittar uppfodrande på oss). Hon har mycket mer kroppsspråk än vad jag trodde innan vi fick henne. Det tar bara ett litet tag att lära sig. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: