OPI Get Your Number

Jag är rätt sen på bollen med det här med strukturlack, men faktum är att inget av de första lacken som OPI släppte egentligen tilltalade mig färgmässigt. Zoyas Pixiedustkollektion verkar ha några lack i mer nageldrakiga färger, men jag har bränt alldeles för mycket pengar på nagellack ändå på sistone, så jag försöker hålla mig. Jag lyckades haffa några Nerdlaquers när de släpptes härom veckan, så äntligen är ett Crunchy Frog på väg hem till mig! 😀

Nåväl, det var ju inte det jag skulle skriva om nu, utan Get Your Number. Jag fick låna det här av min nagelgalna kompis (vi är rätt bra på att dra ner varandra i fördärvet, men ibland lyckas vi istället minska mängden köp genom att låna av varandra). Det är det jag var mest nyfiken på ur kollektionen, och visst är det fint. Jag gillar att det är en del prismatiskt glitter i det blåa, det gör att det händer lite mer i lacket. Annars är det inte riktigt min färg, det är lite för ljust blått för min smak. Jag tycker att den sandiga texturen är rätt fin, men till min förvåning blev jag rätt tossig av att ha det på naglarna. Jag hade inga problem med sammetsmanikyr och jag kan ha dekor som sticker upp på naglarna utan problem, men det här stördes jag verkligen av. Jag kunde inte låta bli att gå och pilla på det hela tiden.

Formulamässigt var det inte så kul, måste jag säga. Det krävde tre lager för att täcka, vilket ju är ok, men det var rätt tjockt och lite bökigt att få jämnt. Dessutom är OPIs pensel för bred för mina naglar, jag fick måla med sidan av penseln för att kunna få lacket dit jag ville.

Sammantaget kan jag väl säga att jag inte är helt såld på konceptet, men jag kommer nog att skaffa mig ett fåtal texturlack ändå. OPI har väl ett guldigt på gång om jag inte minns fel, och det svarta från Zoyas Pixiedust behöver jag nog äga bara för att det är svart. Men det blir inga kollektionsköp, direkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I am a bit late to the party when it comes to textured polishes, but I wasn’t that impressed with the colours in OPIs first Liquid Sand collection. This one is the one I liked the best, but I have actually not bought it myself since I friend borrowed me hers. I like the prismatic glitter but the blue really isn’t my colour. To my surprise, the texture sort of drove me crazy. I kept fiddling with my nails and it really annoyed me although I like how it looks.

It was difficult to apply, thick and tricky to get even on the nail. OPIs brushes are too wide for my taste and I had to use the side of the brush to be able to paint my pinkies. No, this was no favourite…

Publicerat på april 1, 2013, i Glitter, Naglar i blått, OPI, Strukturlack. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jag önskar att jag också hade en lacktokig kompis att låna lack av 🙂 Men med tanke på hur många av mina vänner som har fått upp ögonen för nagellack sedan jag startade bloggen så är det kanske inte så långt borta trots allt 😉 Get Your Number var en av mina favoriter ur Mariah Carey kollektionen, jättefint!

  Gilla

 2. Något sandpapper på naglarna är jag inte sugen på att ha. Nä, den här trenden är inget för mig.

  Gilla

 3. Gillar inte alls texturen men tycker att åtminstone Maria-lacken blir fina med massor av topplack

  Gilla

 4. Elin: Det är helt suveränt faktiskt! Vi lurar visserligen varandra att köpa lack också, men ibland lyckas vi hålla i oss och lånar av varandra istället. Dina kompisar kanske också dras med snart!

  Lacky Corner: Det störde mig mer än vad jag trodde, vilket var lite synd. Jag tycker egentligen att det är rätt snyggt.

  Kajalpennan: Jo, det blir de, men det känns lite trist att behöva göra om dem till ”vanliga” glitterlack för att kunna ha dem. Då kan man ju lika gärna köpa ett glitterlack direkt…

  Gilla

 5. I löööve detta. Wee! 😛

  Gilla

 6. Riktigt snyggt ju! Jag gillar det massor

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: