Äntligen Nerdlack!

Äntligen, äntligen har jag fått hem en bunt Nerdlacquers! Jag har varit sugen på de här lacken i några år, så det är sjukt kul att hon är igång och gör lack igen. Det var en rätt hysterisk köpupplevelse. Alla lack sålde slut sisådär fyra minuter efter att de lades upp på sidan (www.nerdlacquer.com). Helt galet! Så jag är väldigt glad över att jag lyckades norpa ett gäng! Det blev sex stycken till mig och fem till några kompisar (varav tre var dubbletter så jag också har en flaska). Och lacken ser verkligen jättefina ut, det ska bli kul att prova dem!

DSC05335

När jag satt och fotade lacken kom maken och dumpade Katla i knät på mig, och den lilla sötnosen blev mycket nyfiken på vad jag höll på med.

DSC05321

DSC05327

DSC05328

 När man är Katla undersöker man saker med tungan, fast jag tyckte inte det var en sådär toppenbra ide att hon slickade på mina lackstickor (dessutom hade inte lacket torkat än).DSC05332

Och så lacken, då! Det blir bara flaskbilder nu, bättre bilder kommer allteftersom jag bär lacken. Först It’s Just a Flesh Wound, Crunchy Frog (som jag har velat ha hur länge som helst!) och Aurum.DSC05336

The Dwarf Breathes So Loud We Could Have Shot Him In The Dark (TDBSLWCHSHITD), Don’t Panic och Quasar.DSC05337

The Selfish Green och Webinarmy är inte mina lack, utan de har min lackgalna kompis köpt, men jag kommer att få låna dem så ni får se de flaskorna också.DSC05338

I have finally gotten my hands on some Nerdlacquers! I have wanted some of these for several years, so I’m really happy that they are being produced again! Buying them was quite insane, really. All the polishes were gone within four minutes of them being restocked! I got six polishes for myself and five for friends (three of which were duplicates of polishes I ordered). They look beautiful, and it is really going to be fun trying them out!

When I was taking pictures of them, my husband came by and dumped Katla on my lap. She was very interested in what I was doing and tried to investigate the polishes – with her tongue…

Publicerat på april 4, 2013, i Katla, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 14 kommentarer.

 1. Ooooooooooooh!!!! Vilka ljuvliga lack!!! Men det känns inte som dom är SÅ lämpliga för Katla att smaka på. LOL

  Gilla

 2. Jäklar vad många du lyckades få tag på! Så roligt!! 🙂 Ska bli kul och se sen!

  Gilla

 3. Åhh wow, de ser helt underbara ut. Ett märke jag inte hört talas om, ska bli superkul att se swatches på dessa. 🙂

  Gilla

 4. Ingen dålig haul och det är väl klart att Katla blir nyfiken på vad du håller på med 🙂

  Gilla

 5. Annefia: Nej, jag tyckte inte heller att det var en bra ide, men hon är rätt egensinnig! Och det är helt ljuvliga lack! 🙂

  Rebecka: Ja, jag är klart nöjd med hur många jag lyckades lägga vantarna på! Det är ”bara” sex av dem som är mina, men jag kommer ju att få låna de två jag inte köpte till mig själv så ni får se bilder på dem också.

  Ann-Sofie: De är verkligen jättefina och dessutom är det ju jättekul med lack döpta enligt olika nördiga teman!

  Lacky Corner: Ja, jag är nöjd! Det var ett frenetiskt klickande för att få hem dem och jag var rätt nervös för att bli cartjackad. Jag bara slängde ner allt jag fick tag på i varukorgen… 🙂

  Gilla

 6. Åh vad fina de ser ut!! Ser fram emot att se de på dina naglar!
  Såg ut som att Katla spanade in de gröna mest 😉 Salladslika? 😉

  Gilla

 7. Åh! Crunchy frog! den vill jag också ha!

  Gilla

  • Det förstår jag, jag blev så galet nöjd när jag lyckades knipa den! Jag har velat ha den i åratal! Dels är det ju en helt bisarr sketch, en av mina favoriter, och dels är lacket riktigt unikt. Jag har inget som ens är i närheten. 🙂

   Gilla

 8. Det var många fina lack du lyckades få tag på! Don’t Panic tycker jag ser riktigt fint ut.

  Gilla

 9. Åh vad fina. Lite avis är jag allt!

  Gilla

 10. Roxcat: Ja, Don’t Panic verkar riktigt härligt! Jag ser fram emot att testa det!

  Alexandra: Du får försöka haffa ett gäng nästa gång hon släpper lack. Nu är hon ju igång och gör lack igen, så det finns fler chanser att få tag på dem!

  Gilla

 11. Åh den sista Katla-bilden fick mig att skratta rätt ut! Om jag nånsin tröttnar på nagellack kommer jag ändå titta in på din sida då och då för lite drakbilder! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: