Jade Irresistivel

Jag har haft ett märkligt sug efter diskreta (enligt mina mått) lack på sistone, och då åkte faktiskt Irresistivel på. Jag har inte ens köpt det här själv, utan fick det istället för Fascinio Violeta i min senaste beställning från Ninja Polish. De har ju sjukt bra kundservice, så jag fick behålla det här och fick ett Fascinio Violeta inom några dagar, så jag är bara nöjd. Det är riktigt fint, det här också. Lite svårdefinierad färg, jag skulle nog kalla det champagnefärgat. Det beskrivs på hemsidan som ett guldtonat nude, och det kan nog stämma. Jag får bröllopsvibbar av det. Det skulle vara perfekt för en brud som vill ha ett lack som är diskret och elegant inne under ceremonin men som överraskar med flashiga regnbågar när man stiger ut i solen efteråt. Lite mjuka regnbågar syns även inomhus för den delen.

Jag bar två lager av det över NfuOhs Aqua Base och hade inga problem alls med applikationen. Det gled på hur bra som helst. Pimpade till det lite med vattendekaler från eBay.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I got this polish by mistake in my last order from Ninja Polish, but since I got to keep it and the polish I had ordered came within a few days, I’m happy anyways. This is also a pretty polish. Maybe not a colour I would have chosen myself, but lately I have had a strange yearning for descreet polishes, so this ended up on my nails pretty quickly. It is not an easy colour to describe, I would call it champagne, on the web side they called it gold nude. It has really remarkable rainbows in the sun, and they are even visible in the shade,

I had no problems at all with the application. This is two coats over NfuOh Aqua Base. The water decal is from eBay.

Publicerat på april 14, 2013, i Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i guld och gult, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Snyggt!! måste kolla upp vad vattendekaler är känner jag..

  Gilla

 2. Jag var lite besviken på det när jag provade mitt. Jag tyckte det hade sämre formula än de andra Jadelacken, men det kanske var jag som hade en dålig dag.

  Gilla

 3. Tycker det här var väldigt fint. Är också sugen på lite diskret just nu.

  Gilla

 4. LaCatte: Vattendekaler är som klistermärken fast med lite annat sätt att applicera dem. Man klipper ut dem och doppar dem i vatten ett tag för att blöta upp bakgrundspappret och sedan är det bara att placera dem där man vill ha dem. Fördelen jämfört med klistermärken är att de oftast inte fastnar direkt, så man kan peta runt dem lite om de inte hamnade helt rätt från början. Nackdelen är att de inte fastnar direkt, så de kan ta lite längre tid att få på plats.

  Sminkan: Det tänkte inte jag på, men jag är ärligt talat inte den petigaste vad gäller formula. Jag kanske inte skulle märka skillnad… 🙂

  Lacky Corner: Ja, visst har man perioder när man vill ha diskret till skillnad från alla knasiga färger man har annars? Det kan vara lite skönt att vila ögonen ibland.

  Gilla

 5. Jag tycker den ser riktigt fin ut! Vilket är tur för jag har precis beställt den för ett par dagar sedan 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: