Nerdlacquer The Selfish Green

Ännu ett härligt nerdlack! Det här är tyvärr inte mitt, men jag önskar att det var det. När jag i lätt panik slängde ner lack i varukorgen åkte det här med och efteråt insåg jag att det blev lite för många lack och frågade min nagelgalna kompis om hon ville adoptera det, vilket hon ju inte sa nej till. Jag fick låna det efter att hon hade testat det och det är jättefint! En härlig grön i basen med ljusare grönt glitter i olika former, plus skimmer i blått (och i stark sol såg det faktiskt ut som att det också fanns rosa skimmer i det). Underbart! Jag tror jag hade två lager här och det var helt ok att lacka med och höll i 4-5 dagar.

På Nerdlacquers hemsida beskrivs det så här: ”THE SELFISH GREEN is a deep olive-toned leaf green with blue-violet shimmer plus green and silver glitter. Intellectual, argumentative, sometimes off-puttingly smug, it’s nonetheless highly appealing. Dawkins 4 eva.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Another wonderful Nerdlacquer! This one is unfortunately not mine, it belongs to a friend who adopted it when I realised that I couldn’t really buy all of the nerds I managed to throw into my cart at the release. But I got to borrow it and can therefore show it to you! It has a dark olive base, lighter green glitters and blue shimmer. I think two coats was enough for opacity and the formula was fine.

Publicerat på maj 9, 2013, i Glitter Gal, Naglar i grönt, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Jag är väldigt nöjd med min flaska av det. 😀

  Gilla

 2. Det här skulle jag kunna tänka mig. Gillade kombinationen av grönt i det.

  Gilla

 3. Åh! Den där var ju himla fin 🙂

  Gilla

 4. Brukar ju vanligtvis älska grönt men det är något med detta som inte faller mig helt i smaken och jag kan inte sätta fingret på vad det är…:(

  Gilla

 5. Du kunde ju gett bort ett fult istallet…

  Gilla

 6. Sminkan: Jag förstår det! Jag kommer att skaffa mig en egen flaska om jag får chansen…

  Lacky Corner: Ja, det är förvånansvärt snyggt, faktiskt. En riktigt lyckad kombination!

  Linda: Det håller jag med om! 🙂

  Little Miss Nailpolish: 😀

  Lelack: Ibland är det lite skumt vad man gillar eller inte. Det kanske är för gult i tonen?

  Lotta: Jo, man kan ju tycka det, och jag ångrar mig lite… Men det stod mellan det här och The Dwarf Breathes So Loud We Could Have Shot Him In The Dark, och då var jag ju tvungen att ha det senare bara för namnets skull… Men jag får ju i alla fall låna det när jag vill! Och du får väl köpa ett liknande grönt så du kan matcha din kjol! Gröna naglar is the shit! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: