Jade Vermelho Surreal och Magia Negra

Wohoo, jag kan vara med på holofredag! Det är väl sisådär andra gången någonsin. Dels är jag ingen hard core holoälskare och dels har jag svårt att hinna blogga alls, än mindre blogga på ett så organiserat sätt att jag lyckas passa in temadagar. Men nu har jag lite tid och har haft lite holo eftersom solen faktiskt har hittat fram så det är värt det!

Vermelho Surreal har ni säkert sett några hundra gånger förut, men jag har faktiskt inte burit det själv innan, så ni får se det igen. Det är ett lite orangetonat rött holo med utmärkt formula och magnifika regnbågar. Jättevackert! Tre lager krävdes för att det skulle täcka helt, men det hade (i alla fall över NfuOhs Aqua Base) inga tendenser till holosjuka och gled på utan problem. Enda nackdelen är att jag fick tipwear redan efter ett dygn, så hållbarheten var inte faktastisk (men holos sitter sällan så länge som vanliga lack på mig).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter ett par dygn testade jag att göra en tejpmanikyr av det. Jag använde vanlig nail art tejp och lackade över med det svarta hololacket Jade Magia Negra. Det blev rätt snyggt, tycker jag allt. Däremot blev det bara en hand som blev fiffad. Jag skulle städa sedan och det var så pass slitet i grunden att det inte riktigt kändes som värt besväret att göra högerhanden också. Dessutom mosade jag det lite när jag städade, så nu knallar jag runt med en hand med röda naglar med präktig tipwear och en med dekorerade naglar med hack i. Mm, tjusigt! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jade Vermelho Surreal is not new and you’ve probably seen it a couple of hundred times already, but it is the first time I’m wearing it so you’ll get to see it again. It is an orange toned red holo with marvellous rainbows. It was opaque in three coats and the formula was excellent, at least over NfuOh Aqua Base, I got tipwear already after a day, but it still held upp decently for a holo. After two days I played a bit and did a tape manicure with the black holo Jade Magia Negra. I like how it ended up, but I ruined it soon after taking thise pictures, so I never got around to doing my right hand.

Publicerat på maj 10, 2013, i Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i rött, Naglar i svart. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Jag älskar verkligen det här lacket och det blev supersnyggt med tejpmanikyren.

  Gilla

 2. Vad snyggt och läckert med tejpen! 🙂

  Gilla

 3. Lacky Corner: Visst är det ett härligt lack! Och kul att du gillade tejpmanikyren!

  Ann-Sofie: Tack, det blev ju faktiskt rätt bra! 🙂

  Gilla

 4. Den röda föll mig inte riktigt i smaken trots regnbågarna. Men tejpmanikyren däremot var riktigt läcker.

  Gilla

 5. Jättevackra lack, och tejpmanikyren blev riktigt snygg! Det måste jag testa själv någon gång.

  Gilla

 6. Lela: Kul att du gillade tejpmanikyren. Vermelho Surreal är inte min absoluta favorit bland röda lack heller, den är lite för orange för min smak.

  Roxcat: Gör det, det är jättelätt! Jag har inte gjort det så mycket förut, jag har oftast låtit tejpen sitta kvar på naglarna, men det här är ju helt klart lättare.

  Gilla

 7. Jag älskar jades hololack! Din tejpmanikyr ser ut som något lite anarkistiskt. 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: