Ninja Polish Divinity

Äsch, nu har jag misslyckats med att blogga i några dagar igen… Jag har satt igång med ett syprojekt och har rätt mycket på jobbet som vanligt och en massa saker att hinna med. Nåja, det blir som det blir. Det här inlägget förberedde jag faktiskt för flera veckor sedan, men har inte kommit fram till att fixa klart det förrän nu…

Hur som, tillåt mig att presentera Ninja Polish Divinity! Det hypades en del på facebook innan det släpptes och jag högg ett så fort det låg ute. Det såldes slut inom ett dygn, så det var bra att jag var snabb. (Fast nu finns det inne igen.) Det här kommer från Ninja Polish’s egna Enigma-kollektion och det är ett mycket trevligt lack. Kanske inte riktigt så jättesuperduperspeciellt som de utgav det för att vara, men absolut vackert!

Lacket var lite tjockt att måla med, men inte farligt. Jag hade två lager av det och det täckte finfint på egen hand, precis som utlovat. Annars finns det ju många multikromatiska lack som behöver läggas över ett annat lack, men det behövdes inte här. Det skiftar mellan koppar, rött, grönt och lite lila (fast det lila gömde sig för min kamera och fastnade inte på bild) och är riktigt fint! Vattendekalen är från eBay, jag kommer tyvärr inte ihåg vilken säljare jag köpte det från. Men jag gillade den!

Lite bildspam för att få med alla färgnyanser.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Allow me to introduce you to Ninja Polish Divinity! It is a beautiful multichromatic polish from the Enigma collection and it was quite hyped when it was released earlier this year. I had to catch it as soon as it was released, it sold out within a day (but it is back in stock now). As they promised, you don’t need any underwear for this, it is opaque on it’s own in two coats. It shifts beautifully between copper, red, green and purple (although the purple was really camera shy). It was a little thick, but perfectly manageable.

The water decal is from eBay, but I have unfortunately forgotten what seller I got it from. It is really nice, though!

Publicerat på maj 2, 2013, i Duo- och multikromatiska lack, Naglar i grönt, Naglar i rött, Ninja Polish, Vattendekaler. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Mycket tjusigt! Skulle inte ha något emot att lägga vantarna på en flaska någon gång. 🙂

  Gilla

 2. Otroligt vacker färg! Gillar den verkligen. 🙂

  Gilla

 3. Vad fint det här är! Kanske måste göra något åt min Ninja Polish oskuld snart.

  Gilla

 4. Väldigt snyggt!

  Gilla

 5. Ann-Sofie: Ja, visst är det vackert!

  Lacky Corner: Det måste du absolut! Det är en av mina favvowebshopar! Alltid bra service! Och deras egna lack är väldigt fina!

  Sminkan: Absolut!

  Gilla

 6. Så fint! Jag får nog allt ta och spana in lite Ninja Polish snart ser jag.. =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: