China Glaze Strap on your Moonboots

Jag fortsätter kompensera för tystnaden genom att skriva desto fler inlägg nu när jag har lite tid för det! China Glaze Strap on your Moonboots fick bli årets midsommarmanikyr. Eftersom det numera är tradition (det har skett två år i rad) att fira midsommar i en stuga på den tjeckiska landsbygden med hela makens kompisgäng så blir det som att man vill få till en extra svensk midsommar. Och vi hade midsommarstång, jordgubbstårta, ägghalvor, sill, nubbe och snapsvisor, så det var nästan så jag glömde att vi inte var i Sverige (fast vi hade tydligen bättre väder än hemma).

Jag hade inte med någon Aqua Base till Tjeckien, och det saknade jag när jag lackade med det här. Jag har läst att det ska klara sig utan, men jag tyckte allt att det var ganska holosjukt. Det var svårt att få det helt jämnt och krävde tre lager för att täcka över hela. Jag tror att det hade räckt med två lager om jag hade haft en Aqua Base under. Det här är ett mjukt och fint lack i en mild gråblå färg med diskret linjär holoeffekt. Det är inte ett holo som hoppar upp och knockar dig med sina regnbågar, utan snarare ett snällt och elegant holo som är vackert nästan i smyg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lite gult måste ju in för att få det mer svenskt, så det blev guldspetsdekaler från Adnails på det. Fina dekaler, men lite hårda så de höll inte jättebra.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

China Glaze Strap on your Moonboots was this year’s Midsummer manicure. Midsummers eve is a very important Swedish holiday with lots of traditions, but me and my husband celebrated it in the Czech Republic with a bunch of friends. I wanted my manicure to be in the colours of the Swedish Flag – blue and yellow, so I used China Glaze Strap on your Moonboots as the base colour and decorated it with gold lace stickers from Adnails. Strap on your Moonboots is a soft greyish blue holo with a discreet linear holo effect. Very elegant. I think it would have been good to wear it over an Aqua Base, but I only brought my regular base coat with me. It was tricky to apply, it dragged and took three coats to get even. I think two coats would have been enough with an Aqua Base.

Publicerat på juli 8, 2013, i China Glaze, Dekaler, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Vackert i smyg… Gillar den liknelsen. 🙂

  Gilla

 2. Vackert! Det behövs inte starka regnbågar för att det ska bli vackert! Snyggt med dekalerna också!

  Gilla

 3. Mrs Data: Det är ju liksom det… 🙂

  Little Miss Nailpolish: De har riktigt fina dekaler på Adnails – du borde kolla in dem (fast sidan är på franska, så det är lite trixigt att beställa). Och ibland är det trevligt med lite mer diskreta lack!

  Gilla

 4. Det är så galet fint!

  Gilla

 5. Vacker i smyg tycker jag var en kanonbeskrivning. Även om inte holot är så framträdande så tycker jag ändå det här är vackert.

  Gilla

 6. Nailtastic: Ja, det är jättefint!

  Lacky Corner: 🙂 Det får mig att tänka på såna där människor som bara är naturligt vackra fast de inte är ett dugg fåfänga eller gör det minsta för att framhäva sig…

  Gilla

 7. Det är ett vackert lack och en vacker manikyr!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: