Jade Fascinio Violeta

Något till holofredag, till slut! Det blir långt mellan gångerna… Jag är faktiskt lite trött på linjära hololack för tillfället. Jag har aldrig varit jordens största fantast, men nu börjar det kännas som att jag har sett det förr. Får väl ta en paus och njuta av andra lack ett tag istället!

Fascinio Violeta är ett mellanlila lack med riktigt fina regnbågar. Jag gillar både basfärgen och regnbågarna, men jag blev ändå inte helt kär i det här. Jag kommer inte ihåg exakt hur många lager jag hade, men jag tror det var tre. Jag använde Nfu Oh Aqua Base som underlack och då var applikationen inget problem alls. Hållbarheten var lite sisådär, det såg slitet ut och tappade någon liten flisa redan efter ett dygn. Jag var dock lat och orkade inte byta lack, så jag lagade det lite och bar det ändå i tre dygn…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jade Fascinio Violeta is a medium purple holo with nice rainbows. I liked it enough, but somehow wasn’t really enthralled. I guess I am actually getting a little tired of linear holo polishes.

I wore three coats of this (I think…) over Nfu Oh Aqua Base, and the application was fine. It didn’t last that well, though. It chipped a little already after one day. I wore it for three days just because I was too lazy to remove it, and it didn’t get much worse.

Publicerat på juli 26, 2013, i Holografiska/prismatiska lack, Jade, Naglar i lila. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Lila är inte min älsklingsfärg, men det här är vackert! Vilka underbara regnbågar du har fångat!! 😀

  Gilla

 2. Mmm sååå snyggt, jag gillar lila och det var ett väldigt fint lila hololack. 🙂

  Gilla

 3. Jag undrar om du inte får bättre hållbarhet utan aqua base och ett vanligt baslack. Den är ju scattered så den har inga problem med formulan utan beter sig som vilket jellylack som helst.

  Gilla

 4. Och det här är nog ett av mina absoluta favoritlack! Lila och holo är för mig en oslagbar kombination =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: