Pressvisning med OPI

I torsdags gick jag på pressvisning för OPIs nya kollektioner – första gången jag blev inbjuden av dem! Trevligt nog kunde jag också göra sällskap med Lina från Make It Fab – vi råkar jobba på samma ställe och har (föga förvånande) tillbringat en hel del tid med att prata nagellack. Eftersom jag inte kände någon annan där och inte direkt är särskilt hemmastadd på flådiga Stureplanskrogar 😉 var det sjysst att ha lite sällskap.

Det blev väldigt många bilder, är jag rädd för. Många lack… Men om ni inte orkar läsa allt kan ni skrolla till slutet för bilder på lacken på swatchstickor.

Pressvisningen var på klubben Hells Kitchen och var på Brasilientema för att matcha OPIs nya kollektion, Brazil. Vi möttes av tjusiga värdinnor som serverade smarriga caipirinas.

DSC06843

Sedan presenterades de nya lacken. Först och främst Brazilkollektionen, bestående av tolv lack, varav 10 är krämlack, ett är skimmer och ett jelly. Kollektionen består av några lack i jordtoner (såna där som känns väldigt jobbanpassade och diskreta) och några i somriga toner av orange, korall, rosa och rött. Och så ett ganska mörkt teallack och ett grålila skimmer. Vi fick faktiskt hela kollektionen med oss hem i goodiebagen, vilket är väldigt generöst, men tyvärr – om jag ska vara helt ärlig är det inte en kollektion som gör mig särskilt exalterad. Den är lite för snäll för min smak, även om det finns en del fina lack i den. Jag har swatchat dem på stickor, och de verkar vara bra att måla med. Nästan alla, inklusive det gula, täckte på två lager.

Däremot haglade de dåliga ordvitsarna tätt, som alltid när det gäller OPI. 😛 Ni får se mina bilder på presentationen, trots att färgerna inte syns så bra, bara för de dåliga vitsarnas skull. Jag är lite förtjust i dåliga vitsar, även om det ibland nästan är lite plågsamt.

DSC06863

DSC06862

DSC06861

DSC06860

DSC06859

DSC06857

DSC06864

DSC06865

DSC06866

DSC06867

Red Hot Rio är faktiskt ett jelly, även om de inte skriver det. Ett riktigt godisläckert rött jelly, det ska bli trevligt att göra en glittermacka eller något annat skojigt av det!

DSC06869

De kommer också att ge ut ett kit med miniflaskor med Next Stop… The Bikini Zone, Kiss Me I’m Brazilian, AmazON… AmazOFF och Where Did Suzi’s Man-Go?. Alla nya lack kommer också som gellack.

Något som däremot verkar roligare, och som orsakade lite ”oooh”ande är att de ger ut en kollektion med fyra neonfärgade Liquid Sandlack, som ser riktigt fina ut! Dessa kommer bara ges ut som ett minikit, vilket är lite synd eftersom jag ju inte vill ha det rosa, men gärna vill ha de andra. Fast miniflaskor gillar jag rent generellt sett. Jag gör ju ändå nästan aldrig av med en fullstor flaska, så då är det bättre att betala lite mindre för en mindre flaska. (Plus att de tar mindre plats, vilket definitivt är en fördel!)

DSC06872

En annan nyhet är en kollektion med sju lack som de har utvecklat i samarbete med Gwen Stefani. Vi fick sex av de här lacken med oss hem (inte kromlacket), och den här kollektionen tycker jag generellt sett bättre om. Det guldiga satinlacket Love. Angel. Music. Baby. är riktigt vackert, det gillar jag verkligen. Det svarta satinlacket 4 in the Morning känns väl inte jätteunikt, men det är ju rockigt och fint. Och In True Stefani Fashion är ett prismatiskt silverglitter, sådana är ju alltid kul (även om jag redan har några stycken)! Det här har dessutom fyrkantiga glitter, vilket är lite ovanligt.

DSC06885

DSC06884

DSC06883

DSC06882

DSC06886

DSC06889

De här kommer också att komma som ett kit med minilack som kommer att innehålla 4 in the Morning, I Sing in Color, Hey Baby och Love. Angel. Music. Baby. och ett specialkit med Over & Over A-Gwen tillsammans med Swarowskistenar och nagellim.

I kollektionen ingår också ett kromlack, Push and Shove, och ett speciellt underlack som ska användas med det. Det konstiga är att det presenterades som en ny textur, men krom är ju inte nytt. Jag har en hel bunt kromlack hemma i lådan redan. Eller så är det något speciellt med det här som jag missade…

DSC06887

Det bjöds också på smaskiga tilltugg, jag gillade särskilt rostbiffssnittarna och pannacottan.

DSC06913

DSC06914

DSC06912

 

DSC06915

Man kunde också få naglarna målade med de nya färgerna om man ville.

DSC06909

Lådorna med Gwen Stefanilacken.

DSC06906

Goodiebags i mängder…

DSC06903

Och så dans. Vi spekulerade i om de kanske hade hyrt in några zumbainstruktörer, för vi fick definitivt lite zumbavibbar. 🙂

DSC06921

Det fanns brasiliansk öl också, det har jag inte provat förut. Det var en mycket ljus lager, en sån där som passar i varmt klimat, rätt god, definitivt högt HV-värde (HV står för hällvänlighet och är ett mått på hur lättdrucket något är ;-)).

DSC06924

Vi fick också ett par flip-flops av märket Havaianas, som tydligen är lite inne eller nåt sånt. Jag, som inte har koll på sånt alls, hade inte hört talas om det tidigare och har aldrig ägt ett par flip-flops i hela mitt liv. De vi fick var enkla och svarta, men de hade lagt fram en massa olika varianter som var riktigt söta.

DSC06926

DSC06927

Jag swatchade upp lacken på stickor när jag kom hem, så ni kan få en preliminär titt på dem. Bättre bilder kommer allteftersom jag provar dem, men eftersom jag fick 18 nya lack på ett bräde kommer det att ta ett tag att komma igenom dem. Den här pressträffen fick för övrigt min nagellackssamling att överstiga 500 lack. Jag tror det börjar bli dags att rensa lite, även om det bär emot…

Först Brazilkollektionen. Mina favoriter hittills är det gula I Just Can’t Cope-acabana, orangea Where Did Suzi’s Man-go?, chokladbruna Scores a Goal! och mörkt blågröna AmazOn… AmazOFF. Är det några som ni tycker ser särskilt intressanta ut? Och vad tycker ni om kollektionen i sin helhet?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gwen Stefanikollektionen. Love. Angel. Music. Baby är definitivt min favorit. Så mjuk och fin guldfärg. Vilka gillar ni?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Publicerat på november 24, 2013, i OPI, PR-relaterat. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Åh vad kul att få gå på pressvisning 🙂 Ser en hel del röda och orange som ser mycket fina ut.

  Gilla

 2. Where did Suzi’s man-go blir jag definitivt sugen på, ser fram emot riktiga swatcher för att se om det är något mer som lockar 🙂

  Gilla

 3. Lacky Corner: Ja, det var jättekul att bli bjuden, men det hade varit roligare om jag hade träffat på lite fler nagelbloggare där – jag hittade inte någon annan som hade en ren nagelblogg, de flesta där var sminkbloggare. Jag som hade hoppats att få träffa lite folk IRL som jag känner via bloggen! Så jag hoppas att du blir ditbjuden till nästa gång!

  Malin: Det är ett av de som jag är mest sugen på att testa själv – jag kanske ska ta det till nästa manikyr så du kan få se lite bättre bilder! 🙂

  Gilla

 1. Ping: OPI Don’t Bossa Nova Me Around | Nageldraken

 2. Ping: OPI I Sing In Color och In True Stefani Fashion | Nageldraken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: