OPI Don’t Bossa Nova Me Around

Det här är det lacket jag gillar minst av alla i Brazilkollektionen, som jag fick på OPIs pressvisning. Det ska vara ett nudelack, men jag är tveksam till att någon levande människa har den här hudfärgen. Det är en svagt lila ton i det som jag inte gillar särskilt mycket. Nu är jag inte förtjust i nudelack alls, så jag är nog lite svårflörtad, men jag tycker det var en rätt osmickrande färg. Zombienude… Det är faktiskt så illa att jag inte bar det här utan bara swatchade det, fotade och tog bort det direkt. (Annars brukar jag alltid bära lacken i alla fall ett par dagar.) Jag kommer förmodligen att ge bort det till någon.

Lacket var i alla fall rätt opakt och täckte egentligen på två lager, men eftersom det gärna ville valla sig fick jag ha tre för att jämna ut det.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Publicerat på december 3, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Ha ha nej om jag hade mött en levande människa med den hudtonen så hae jag nog dragit öronen till mig och valt en annan väg;)

  Gilla

 2. Oj jag tycker det ser riktigt fint ut! Inte hudfärgat förvisso, men fräscht.

  Gilla

 3. Jag tycker också det är snyggt men det är alltid svårt med sådana nyanser, skär de sig minsta lilla är de apfula. Ska bli kul att se lacken här hos dig!

  Gilla

 4. Jag tyckte det var sjuuukt fint 😀 om du inte vill behålla det får du gärna skicka det till mig, haha.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: