OPI I Sing In Color och In True Stefani Fashion

Ibland är man lite förutsägbar, måste jag säga… Av de 12 lacken i Brazilkollektionen och 6 lacken i Gwen Stefanikollektionen som jag fick på OPIs pressvisning så var det den här kombinationen som först hamnade som en hel manikyr på mina fingrar. Ett av de mörkaste och glittret… Såklart. 😉 Överlag måste jag säga att Gwen Stefanikollektionen (som de här kommer från) tilltalar mig betydligt mer än Brazilkollektionen.

I Sing In Color är ett väldigt, väldigt mörkt vinrött lack – nära på svart. Jag är inte jätteförtjust i nästansvarta lack, men det är lite trevligt ändå. Det blir lite mjukare än svart. Ni ser grundfärgen där jag har kladdat på nagelbanden (bra om det kan vara någon nytta när man kladdar… ;-)). Nagelbanden är bedrövligt torra, jag vet, men mina händer är omättliga numera. Det täckte på två lager och var lite tunt men helt ok att måla med. Tyvärr chippade det efter bara två dagar, vilket jag inte var så imponerad av.

På det gjorde jag en glittergradient med In True Stefani Fashion, som består små prismatiska silverhexglitter och medelstora fyrkantiga prismatiska silverglitter i en klar bas. Det är lite roligt att de lite större lacken är fyrkantiga, det skiljer det från de andra prismatiska silverglitterlacken jag har.

På det stora hela gillade jag slutresultatet. Varken de två lacken eller idén att göra en glittergradient av dem är revolutionerande unika, men det behöver ju inte allt vara hela tiden heller.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på december 3, 2013, i Uncategorized. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag gillar svärtade färger så jag gillade detta! Glitter är ju aldrig fel heller 😉 Å nu har du snö på din blogg ser jag! Vad gulligt!!

  Gilla

 2. Haha, den där snön slog jag på för två år sedan och den återkommer varje december! Jag har t o m försökt stänga av den någon gång utan att lyckas. 😉 Men det är ju rätt gulligt, så det får vara. 🙂

  Gilla

 3. Helt okej men inte så att jag börjar gråta att jag själv inte har dem. ;D

  Gilla

  • Jo, jag tycker som du. Hade jag inte fått dem hade jag nog inte heller skaffat dem, men nu när jag har dem så tycker jag att det är rätt trevligt. Men man kan helt klart leva utan dem.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: