China Glaze Tongue & Chic

Här kommer ännu ett arkivinlägg – jag har en del bilder liggandes som jag inte har hunnit fram till än. (Men det är väl det man har julledigheten till?) Tongue & Chic är från China Glaze’s höstkollektion Autumn Nights och jag har fått det för recension. Det är ett mörkt blågrönt (vad man skulle ha kallat petrolblått på 80-talet) skimmerlack. Det är väl inte unikt på något sätt, men fint. Det beskrivs som smaragdgrönt, men det kan jag inte hålla med om.

Det var tyvärr rätt tjockt och kladdigt att måla med. Det hade nästan räckt med ett lager, men jag hade två. Jag testade att använda ett överlack från Collistar, Top Coat Gel and Volume Effect som jag fick att recensera samtidigt med Tongue & Chic. Collistarlacket kom i ett paket med en nailartpenna i guld som jag är nyfiken på men inte har kommit fram till att testa än. Överlacket är jag inte så förtjust i faktiskt. Det är tjockt, liksom geléigt och torkade rätt långsamt. I det här fallet var det bra att det var tjockt för att fixera kaviarkulorna, men jag har inte tålamod att vänta så länge på att lacket ska torka. Folien heter Laced Gold och är från No1 Nail Art Shop på eBay. Jag har använt den förut, i den här manikyren och är rätt förtjust i den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Publicerat på december 5, 2013, i China Glaze, Diverse nageldekor, Nagelfolie, Naglar i blått. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Vad coolt! Det där lacket är verkligen underbart!

  Gilla

 2. Little Miss Nailpolish: Ja, det är verkligen fint!

  Lackert: Kul att du gillar det!

  Gilla

 3. ”Det hade nästan räckt med två lager, men jag hade ett.”? Tvärtom va?;)
  Jag gillar detta men hade ett litet helvetet att fota det så då sjönk det i mina ögon. Men på andra är det fortfarande toppen.

  Gilla

  • Ehm, jo, det har du ju rätt i, förstås! 🙂 Jag ska ändra!
   Det är ett sånt där lack som inte riktigt vill visa sin rätta färg på bilderna, jag hade också problem med att fota det. Men det är fint IRL ändå.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: