OPI lanserar glitterunderlack

Nu följer OPI trenden och lanserar ett underlack som ska göra det lättare att ta bort glitterlack, Glitter Off. Jag fick titta på det på bloggträffen, och eftersom det luktar ungefär som trälim misstänker jag att det är något liknande trenden med att använda utspätt trälim som underlack som kom för några år sedan. Det följdes ju av Nail Pattern Boldness Glitter-a-Peel (som jag har skrivit om här och här) och nu senast IsaDoras glitterunderlack. Det har nog kommit fler på sistone som jag inte har koll på också.

Min erfarenhet av den här typen av underlack är lite blandad. Jag har haft svårt att hitta en nivå där lacken inte hoppar av naglarna inom ett dygn eller är svåra att pilla bort. Det har lett till att jag har varit lite tveksam till dem. Jag är lite nyfiken på att testa OPIs variant, de brukar ju göra bra grejor så deras kanske funkar bättre, men jag vet inte om jag vill betala 150 kr för det när jag är så osäker på om det kommer att funka.

Här är i alla fall pressinfon:

OPI lanserar Glitter Off

 

OPI is releasing their version of a base coat that is suppose to facilitate the removal of glitter polishes. My experience of such base coats is mixed, I have had problems finding a way of using them that does not make the polish jump of the nails within a couple of hours or being so difficult to remove that I still need to use remover to get much of it off. I am a bit curious of this one, but I am not sure that I want to pay full price for it when I’m so unsure of if I will get it to work. It will be available in salons and online from the beginning of April

Publicerat på februari 13, 2014, i Glitter, OPI. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Jag är supersugen på att testa det. Hoppas att det är bra. Trots skolimslukten 🙂

  Gilla

 2. Tror jag ska införskaffa detta o prova…testade IsaDoras igår och första ”nageln” trillade av efter ca 8-9 timmar, sen kom resten både självt o med hjälp av lite pill den närmsta timmen….vore toppen om det höll åtminstone 24 timmar 😉

  Gilla

 3. Efter ett tips jag såg på en blogg så testade jag om Isadoras peel off med vanligt långsamttorkande överlack. Då satt glittret i flera dygn och det var inte särskilt svårt att få bort heller. Så innan det ultimata glitterbaslacket uppfinnes får man välja om man vill ha meck i appliceringen eller i borttagandet… Verkligen synd för jag drar mig att använda de vackra glitterlack jag införskaffat…

  Gilla

 4. Fröken Nilsson: Jo, det har varit samma sak för mig med NPB Glitter-a-Peel, ibland bara hoppar det av från naglarna. Inte så kul. Men det skiljer mellan olika lack också. Det ska bli intressant att se vad folk tycker om OPIs variant.

  Lottsky: Det låter rätt logiskt, faktiskt. Seche Vite bildar ju ett väldigt hårt och stelt lager och binder ihop lager av lack till ett enda. De gånger mitt lack har hoppat av har jag haft många lager glitterlack, och det har nästan varit som att det har bildats spänningar i lacket när det har stelnat så det liksom har spänt ut sig och hoppat av. Mina naglar är väldigt kupiga, så det räcker nog med att lacken rätar ut sig lite när det torkar för att det ska lossna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: