Nerdlacquer But She’s Got It Where It Counts

Jag har ju en massa fina Nerdlack i arkivet som jag inte har hunnit med! Jag lyckades lägga vantarna på ett litet gäng lack senast de släpptes, till min stora lycka. (Jag erkänner att jag skuttade runt och pep av lycka på ett mycket ovärdigt sätt när jag fick hem dem.)

But She’s Got It Where It Counts är från Star Wars-kollektionen och refererar såklart till Han Solos Skepp Millennium Falcon. Jag undrar om inte Han Solo var min första tv-crush. Jag var ju rätt liten när filmerna kom (så liten att jag inte såg dem på bio för jag inte uppfyllde åldersgränsen), men jag såg dem på tv och tyckte att Han Solo var mycket cool. Det tycker jag väl i o f s fortfarande. 🙂 Men nog om det – lacket är betonggrått med glitter i rostrött, silver, vitt och grått. Diskret på lite håll, men ändå unikt. Jag gillar det verkligen! Jag hade tre lager och det var ganska lätt att lacka med även om glittren hade en tendens att stanna i flaskan om jag gjorde för tunna lager (men det är ju rätt vanligt vad gäller glitterlack).

Jag lyckades faktiskt få några bilder i sol!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter tre dagar la jag på ett matt överlack för att få lite omväxling. Hållbarheten är verkligen imponerande på dessa lack, ni ser att det knappt var slitet alls vid det laget! OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I just realized that I have a few pretty Nerds in the archive that I haven’t shown you yet! I managed to buy a few the last time they were up for grabs, and I admit that I squeed in a very undignified way when I got the package. There is something special with Nerdlacquers…

But She’s Got It Where It Counts is from the Star Wars collection and is of course named after Han Solos space ship The Millennium Falcon. It is concrete grey and has glitters in rust red, silver, white and gray. It is discreet from a distance, but still unique. I really, really like it!

I wore three coats and the formula was good, even though it was a little tricky to get the glitters on the nail when I painted thin coats. But that is pretty common for glitter polishes, so let’s not hold that against it!

And – wonders still happens – I managed to get some pictures in the sun! For those of you not living in Sweden, that is a really big thing during the Swedish winter. (On the other hand we have an abundance of sun in the summer.)

I mattified it after three days, and it was quite nice matte as well, as you can see in the last picture. This was after three days wear, so you can see that it held up really well and barely is worn at all.

 

 

Publicerat på februari 14, 2014, i Glitter, Naglar i grått, Nerdlacquer. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Snyggt!
  Hade gärna haft några Nerdlacquers men jag orkar inte med när det bli sådär hysteriska launcher…. Får fortsätta njuta av dina bilder istället 🙂

  Gilla

 2. Det där var ju inte så dumt 🙂

  Gilla

 3. Malin: Jag tycker faktiskt det är lite kul med den där hysterin. Det är lite spännande och en adrenalinrush när man lyckas få ta i något. Jag ser det som en utmaning. Men jag skulle ju aldrig orka med det om det var ett märke jag inte gillade så mycket. 🙂

  Lacky Corner: Eller hur! 🙂

  Gilla

 4. Oh! Nerdarna får alltid pulsen att öka!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: