Prima leguanmat

Idag fick Katla lite hibiskusblad från en av makens kollegor som hade klippt ner sin hibiskus. Hibiskus är något av det bästa man kan mata en leguan med häruppe i det kalla Norden, eftersom det ju faktiskt är något de äter även i det fria. Gott är det också, om man frågar Katla! Tyvärr har hibiskusar en tendens att få bladlöss så många besprutar sina plantor och då kan man inte mata ödlor med bladen. De här är dock obesprutade.

Jag ber om ursäkt för den gula tonen i filmen. Jag vet inte vad min mobil fick för sig där, och jag hade inte tid att fippla med den eftersom Katla då skulle ha slutat äta innan jag hade fått till filmen.

Katla got some hibiscus leaves to eat today – one of my husband’s colleagues has cut down her plant and gave the leaves to Katla. Hibiscus makes excellent iguana food, it is something they actually eat in the wild. And Katla really likes it!

I apopogize for the yellow tint in the film, I don’t know what happened with my phone when filming this, and I didn’t have time to try again since Katla would have stopped eating if I fiddled around for too long.

Publicerat på mars 10, 2014, i Katla. Bokmärk permalänken. Lämna en kommentar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: