Holofredag: Emily de Molly Jealousy Makes You Nasty

Nu när solen äntligen, äntligen har kommit tillbaka så tycker jag att det är dags att ta fram hololacken igen! Jag vet att många använder holo året om, men jag blir lite dyster av att ha hololack som inte får komma till sin rätt och som inte går att få bra bilder på, så jag undviker dem under den mörka delen av året. Nu lyckas jag dessutom tajma det så jag kan vara med på Skimmerskuggans holofredag!

Det här lacket såg jag hos Sminkan och Emma och insåg att jag behövde fler gröna holos i min samling – och det stämde ju! Det är ett riktigt fint lack med en mysig grön färg och riktigt fina regnbågar. Att det dessutom var mycket trevligt att lacka med och täckte på två lager gör ju inte direkt saken värre!

Dekalerna har jag köpt i Prag på den där butiken vid Kruttornets tunnelbanestation dit jag släpar min stackars make (och senast hela hans kompisgäng) varje år när vi är i Tjeckien. Som tur är finns en spelbutik i närheten så pojkarna kan få titta på biljardköer och andra roligare saker (i deras tycke alltså) medan jag roffar åt mig alla nageldekaler som kosmetikaffären har. Dekalerna är ju jättefina, mjuka och följsamma och kostar dessutom en spottstyver! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

DSC07888

DSC07894

The sun has returned to Sweden – finally! – so it is time to bring out the holos! And this is one of the really good ones! The green colour is really pretty and the rainbows are strong. It was very easy to apply and was opaque in two coats.

I bought the stickers in Prague last year. They are really nice and flexible, so I have dragged my poor husband back to the same shop every year since we got married in 2011 to buy more. (We go back to celebrate our anniversary each year.)

Publicerat på mars 14, 2014, i Dekaler, Emily de Molly, Holofredag, Holografiska/prismatiska lack, Naglar i grönt och märkt , , , , . Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Tjusigt, ordentliga regnbågar och grönt är svårt att komma fel med. 🙂 Visst är det härligt att äntligen se blå himmel!

  Gilla

 2. Jag visar samma idag! Visst är det vackert!

  Gilla

 3. Vilken helt underbar färg!

  Gilla

 4. Lottsky: Det är helt underbart att få lite sol efter den här vintern! Hoppas nu bara att inte regnet som kom in nu stannar kvar för länge.

  Karin: Vilket roligt sammanträffande! Men det är ett jättefint lack, som passar bra nu till våren!

  Lacky Corner: Visst är det!

  Gilla

 5. Sambon och jag funderar lite smått över var vi ska åka nästa barnfria långweekend och det låter som att Prag är väl värt ett besök;)

  Gilla

 6. Vackert lack och härlig bilder 🙂

  Gilla

 7. Lela: Ja, självklart ska ni åka till Prag! Det är en underbar stad! Hör gärna av dig om du vill ha lite tips! 🙂

  Kerstin: Tack! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: