Nail Art Sunday: Ränder med Isadora Gold Crush över China Glaze OMG a UFO

Veckans bidrag till Nail Art Sunday blev lite improviserat. Jag hade glömt bort det och lackat med China Glaze OMG a UFO som har stått otestat sedan någon gång i våras utan att fundera på vad det passade ihop med. Jag försöker att inte utsätta mina naglar för för mycket remover, så jag vill helst ha samma lack i åtminstone två-tre dagar, så det fick bli till att hitta på något på det underlaget jag hade. Jag valde att köra en enkel variant, så jag bara maskade av med nail vinyls och svampade på strukturlacket Isadora Gold Crush på tipparna.

 

DSC08272

 I skugga:DSC08266

DSC08269

Jag bar ju OMG a UFO ensamt i ett dygn innan jag dekorerade det, så jag fick lite bättre bilder på det ensamt (det gick en flisa rätt snart efter att jag hade dekorerat det…) Jag använde NfuOh Aqua Base eftersom jag kom ihåg att Strap On Your Moonboots från samma kollektion hade tendenser till holosjuka. Med en aqua base var det helt ok att måla med, inte perfekt men fullkomligt hanterbart. Två lager hade kanske räckt om man var riktigt noggrann, men jag tyckte att det var aningens ojämnt så jag körde på tre.

Det är ett fint lack, men jag blev inte direkt såld på det. Det såg ut att vara grönare i flaskan än det var på nageln, där det var ganska gråtonat. I solsken fick det fina, mjuka regnbågar, men det var inte så spännande i skugga.

I sol:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I skugga:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

China Glaze OMG a UFO is a nice enough polish, but I am not in love with it. It looks more green in the bottle than on the nails. It has nice, soft rainbows in the sun, but is slightly dull in the shade. It was ok to apply over NfuOh Aqua Base and I used three coats.

I used nail vinyls to mask off some stripes and sponged on the sand polish Isadora Gold Crush. Not the most exciting decoration I have done, but it was ok…

Publicerat på april 27, 2014, i China Glaze, Diverse nageldekor, Holografiska/prismatiska lack, IsaDora, Naglar i grönt, Nail Art Sunday. Bokmärk permalänken. 9 kommentarer.

 1. Snyggt med det guldiga över, och hololacket är läckert i solen. Tycker du fick till en riktigt snygg nailart!

  Gilla

 2. Väldigt snyggt improviserat måste jag säga! Gillar kombon 🙂

  Gilla

 3. Vilken härlig kombination! Gillar att det är väldigt diskret i vissa ljus men syns tydligt i andra. Sandlacken är verkligen användbara 🙂

  Gilla

 4. Sanna: Tack, kul att du gillar det! 🙂

  Zara: Ja, jag gillar verkligen att göra nail art med sandlack! Det blir sjyssta kontraster mellan slätt och strukturerat. 🙂

  Gilla

 5. Det där blev ju jättesnyggt!

  Gilla

 6. Jättefint, gillar halvränderna!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: